Ν.Παππάς κατά Βενιζέλου: «Είναι συκοφάντης, όπως και αυτοί που αναπαράγουν τα αίσχη του!»

Π. Σκουρλέτης: «Είναι συνώνυμος του ψεύδους»

Μια νέα κόντρα έχει ξεσπάσει με αφορμή το στικάκι της λίστας Λαγκάρντ ανάμεσα στον Νίκο Παππά, διευθυντή του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα και τον Ευάγγελο Βενιζέλο!

Αλλά και με τον Πάνο Σκουρλέτη που τον χαρακτηρίζει συνώνυμο του ψεύδους!

Την Πέμπτη στη Βουλή ο κύριος Παππάς δήλωσε ότι :

«Ο κ. Βενιζέλος που έκρυβε τη λίστα Λαγκάρντ στο γραφείο του, μαζί με τα αμυντικά σχέδια της χώρας, ήταν λογικό να ενοχληθεί με τη δημοσίευσή της. Όμως οφείλει να θεμελιώσει και να αποδείξει τις κατηγορίες που εκστόμισε εναντίον μου. Βέβαια δεν θα είναι η πρώτη φορά που λειτουργεί ως συκοφάντης, ούτε ο ίδιος, ούτε αυτοί που αναπαράγουν τα αίσχη του. Εκείνος είχε τη λίστα στο γραφείο του, εκείνος και τη δυνατότητα να παράγει και να διακινεί αντίγραφα. Ας καταλάβει επιτέλους ότι ο καιρός που μπορούσε να συμπεριφέρεται ως Καίσαρας πέρασε»

Πάνος Σκουρλέτης: «Σιωπά ο Βενιζέλος, δεν αποδεικνύει όσα είπε στη Βουλή»

Αντίστοιχες δηλώσεις έκανε και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Όπως είπε, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σιωπά και δεν απαντά στην πρόκληση που του είχε απευθύνει ο ίδιος εδώ και τρεις ημέρες να δώσει στοιχεία για τις καταγγελίες του στη Βουλή, ενώ τον χαρακτηρίζει συνώνυμο του ψεύδους και της κενολογίας:

«Έχουν ήδη περάσει τρεις ημέρες και ο κ. Βενιζέλος, παρότι τον προκάλεσα να κατονομάσει σε ποιους δημοσιογράφους και πότε διέρρεα τα όσα μου καταμαρτυρεί σε σχέση με το περιεχόμενο της λίστας που παρακρατούσε επί δεκατέσσερις μήνες, σιωπά. Αν δεν έχει το θάρρος να το κάνει ο ίδιος, ας βάλει κάποιον εκπρόσωπό του . Φαίνεται όμως πως το όνομά του έχει καταστεί συνώνυμο του ψεύδους, του κενολόγου βερμπαλισμού και της αλαζονείας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top