Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στο Mall

ΣΥΡΙΖΑ: «Απομόνωση τέτοιων ενεργειών χωρίς συμψηφισμούς»

Σ��σσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στο εμπορικό κέντρο Mall.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του «καταδικάζει με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο την σημερινή εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια στο εμπορικό κέντρο THE MALL στο Μαρούσι». Παράλληλα τονίζει ότι «αποτελεί κεκτημένο των πολιτικών κομμάτων του συνταγματικού τόξου η καταδίκη των τρομοκρατικών και τυφλών πράξεων βίας. Η απομόνωση τέτοιων ενεργειών χωρίς συμψηφισμούς, πολιτικές σκοπιμότητες και επικίνδυνες ερμηνείες αποτελεί την ενδεδειγμένη στάση».

Επικοινωνία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια είχε, εξάλλου, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. «Η σημερι��ή βομβιστική επίθεση στο The Mall, σε ένα χώρο που πολλοί πολίτες, κυρίως νέοι, επιλέγουν για την κυριακάτικη βόλτα τους, δείχνει ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα νέο είδος τρομοκρατίας που όχι απλά επιλέγει συμβολικούς στόχους, αλλά επιδιώκει νεκρούς και αίμα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιπποκράτους.

«Η κυβέρνηση καλείται τώρα, αφού απέτυχε στην προληπτική της δράση, να επέμβει κατασταλτικά και να προστατεύσει τους Έλληνες Πολίτες από τις συνεχιζόμενες εγκληματικές ενέργειες ακραίων στοιχείων, που καλλιεργούν κλίμα τρομοκρατίας» τόνισε εξάλλου ο υπεύθυνος τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Δημόσιας Τάξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος. «Όταν την πατρίδα μας την τραυματίζουν η αλλοδαπή και η ημεδαπή τρόικα, δεν χρειάζονται τέτοια χτυπήματα, που αποπροσανατολίζουν και κυρίως προβληματίζουν» κατέληξε ο βουλευτής Β’ Αθηνών.

«Οι αριστεροί τρομοκράτες έδειξαν σήμερα το αληθινό δολοφονικό τους πρόσωπο, στρεφόμενοι κατά της κοινωνίας και τραυματίζοντας αθώους συμπολίτες μας. Η κυβέρνηση πρέπει να αφήσει τα ευχολόγια και τις λεκτικές καταδίκες και να προβεί άμεσα στη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των τρομοκρατών» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

«Η σημερινή εγκληματική ενέργεια αποτελεί πράξη τυφλής βίας και μάλιστα σε ένα χώρο που υπήρχαν μικρά παιδιά. Η τρομοκρατία, πλέον, απειλεί την κοινωνία» αναφέρει η Δημοκρατική Αριστερά

Ύποπτη ενέργεια που εντάσσεται στο σχέδιο εκφοβισμού του λαού χαρακτήρισε, τέλος, την επίθεση το ΚΚΕ. «Το ΚΚΕ καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Είναι μια άκρως επικίνδυνη και ύποπτη ενέργεια. Εντάσσεται στο σχεδιασμό εκφοβισμού του λαού και προσφέρει υπηρεσίες σε όσους επιδιώκουν την ενδυνάμωση των μηχανισμών καταστολής και τρομοκράτησης του λαού» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top