Να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών ζητά ο Μεϊμαράκης

«Δε μπορεί να μείνει άλλο στη Βουλή αυτή η διαδικασία (προανακριτική)»

Να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών ζητά ο Μεϊμαράκης
«Δε μπορεί να μείνει άλλο στη Βουλή αυτή η διαδικασία. Πρέπει να αλλάξει με την αναθεώρηση του Συντάγματος» τόνισε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε δημοσιογράφους για την προανακριτική διαδικασία.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, στο πλαίσιο της κοπής της πίτας της Βουλής, εκτίμησε ότι ήρθε η ώρα για να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών. «Τι μου λέτε τώρα για μυστικότητα, ο βουλευτής εκτίθεται. Υπογράφει ή δεν υπογράφει τις προτάσεις; Ο κανονισμός επιτρέπει να υπογράψεις κι άλλες προτάσεις; Όταν εγώ λέω ότι πολιτεύομαι με τη ΝΔ στη Β’ Αθηνών, πιστεύει κανείς ότι θα ψηφίσουμε κάτι άλλο στην κάλπη;» πρόσθεσε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Εγώ θα έβαζα και παραβάν, αλλά μου είπαν όχι. Ότι θέλανε θα έκανα γιατί έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη συνείδηση του βουλευτή, έπρεπε και είχα την πεποίθηση να ψηφίσει με δικανικά κριτήρια» σημείωσε ο Πρόεδρος της Βουλής και κατέληξε: «Εμένα μου στέλνει το βουλευτή ο πολίτης. Εγώ θα διαχειριστώ το πρόβλημα του βουλευτή ως προς τη Βουλή, ως προς τη βλακεία θα το διαχειριστεί ο πολίτης που τον σταυρώνει».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top