Ξεχάσατε ανοικτό το μικρόφωνο κύριε Μεϊμαράκη… Πιπέρι!

Μα, τώρα μόλις δεν λέγαμε για το λεξιλόγιο στο Κοινοβούλιο;;;

Ξεχάσατε ανοικτό το μικρόφωνο κύριε Μεϊμαράκη… Πιπέρι!
Ήταν μεγάλη η χθεσινή μέρα. Και η νύχτα, φυσικά, αφού η συζήτηση και η ψηφοφορία ξεκίνησαν νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκαν μετά τις 2 τα ξημερώματα.

Η κούραση ήταν δεδομένη και η ένταση επίσης. Είδαμε, εξάλλου, πολλούς βουλευτές ή αρχηγούς κομμάτων να μιλούν σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, ενώ ειδικά μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αλέξη Τσίπρα οι τόνοι ανέβηκαν σε τόσο υψηλό επίπεδο που λίγο έλειψε να γίνει… μπαμ!

Ο κ. Βενιζέλος, όμως, δεν ήταν ο μόνος Βαγγέλης που «τσακώθηκε» με τον Αλέξη Τσίπρα. Αρ��ετές φορές υπήρξε ένταση και μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Ευάγγελου Μεϊμαράκη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαφώνησε με τη διαδικασία της ψηφοφορίας που ανακοινώθηκε από τον κ. Μαρκογιαννάκη αργά χθες το βράδυ, προκαλώντας… εκνευρισμό με τις ενστάσεις του στον κ. Μεϊμαράκη!

Μία, δύο, τρεις… ο κ. Μεϊμαράκης δεν άντεξε άλλο! Την ώρα που μιλούσε ο κ. Μαρκογιαννάκης, ξέχασε ότι δεν είχε κλείσει το μικρόφωνο και… εκσφενδόνισε μερικά γαλλικά! Σε ποιόν; Στον κ. Τσίπρα, εκτιμούν αρκετοί. Τι ακριβώς είπε; Ακούστε μόνοι σας γιατί… δεν μας επιτρέπεται να το γράψουμε!

Απορία: Τις προάλλες το Προεδρείο της Βουλής δεν προβληματίστηκε για τις ενδυματολογικές προτιμήσεις και το λεξιλόγιο στη Βουλή, βγάζοντας μάλιστα και… οδηγό; Δάσκαλε που δίδασκες…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top