ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ: Δε θέλετε να ξεκουραστείτε λίγο μετά από τόση σκευωρία;

Βολές για… έλλειψη χιούμορ από την Ιπποκράτους

ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ: Δε θέλετε να ξεκουραστείτε λίγο μετά από τόση σκευωρία;
Νέο μέτωπο στην (καθιερωμένη, όπως εξελίσσεται) κόντρα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου περί απορρήτων στρατιωτικών εγγράφων.

Απαντώντας στις κατηγορίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα που ζήτησε την αυτεπάγγελτη παρέμβαση των αρμόδιων αρχών για το θέμα, η Ιπποκράτους συμβουλεύει τους βουλευτές να ξεκουραστούν λίγο μετά από τόση σκευωρία για τη λίστα Λαγκάρντ και κάνει λόγο για έλλειψη χιούμορ.

«Είναι πραγματικά για λύπηση η σοβαροφανής αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στη χθεσινή αποστροφή της ομιλίας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, που απαντώντας στον οχετό των άθλιων συκοφαντιών που εκτοξεύονταν από το ΣΥΡΙΖΑ επί μήνες για τη "λίστα Λαγκάρντ", είπε ότι και ο υπουργός Εθνικής Αμύνης λαμβάνει άτυπα αντίγραφα εγγράφων της αρμοδιότητάς του που τα διατηρεί στο προσωπικό του αρχείο για να οργανώσει πραξικόπημα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ!» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.

«Ο αρμόδιος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί το χιούμορ αυτό περίεργο, προφανώς διότι η θεσμική αυστηρότητα του ΣΥΡΙΖΑ και η προσήλωσή του στη νομιμότητα δεν του επιτρέπει να έχει κανενός είδους χιούμορ ως κόμμα. Χρειάζεται άλλωστε απόλυτη σοβαρότητα για να οργανώσεις μια τέτοια επαγγελματική σκευωρία για την υπόθεση της λίστας. Ως προς το πώς λειτουργεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν χρειάζεται πάντως να ανησυχούν. Η διακίνηση της αλληλογραφίας των Γενικών Επιτελείων και Γενικών Διευθύνσεων με την πολιτική ηγεσία διεξάγεται σύμφωνα με πολύ σαφείς κανόνες. Αν διάβαζαν άλλωστε την απάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον κ. Τσίπρα χθες στη Βουλή θα έβλεπαν σε τι είδους άτυπα αντίγραφα αναφερόταν ο κ. Βενιζέλος» συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Ίσως χρειάζεται να ξεκουραστούν λίγο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πριν συνεχίσουν στον καμβά των επιθέσεων τους κατά του ΠΑΣΟΚ και του Προέδρου του. Δεν τους βγαίνει» καταλήγει η Ιπποκράτους.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top