ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει οι αρχές να παρέμβουν αυτεπάγγελτα στα απόρρητα έγγραφα του Βενιζέλου

Μετά τη λίστα Λαγκάρντ νέο θρίλερ με το…. Πεντάγωνο ξεκινά!

ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει οι αρχές να παρέμβουν αυτεπάγγελτα στα απόρρητα έγγραφα του Βενιζέλου

Την αυτεπάγγελτη παρέμβαση των αρμόδιων αρχών για τη δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ χθες στη Βουλή πως διατηρεί στο προσωπικό του αρχείο αντίγραφα απόρρητων εγγράφων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ!

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ.Δρίτσα, οι δηλώσεις αυτές του κ. Βενιζέλου γεννούν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την νομιμότητα και σκοπιμότητα διατήρησής τους στο προσωπικό αρχείο απελθόντω�� υπουργών Εθνικής Άμυνας και τους κινδύνους, που ενδέχεται να προέλθουν από την διατήρηση εθνικά ευαίσθητων πληροφοριών σε ιδιωτικά αρχεία.

«Η ιδιοκτησιακή αντίληψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο ευαίσθητο ζήτημα των άκρως απόρρητων στρατιωτικών πληροφοριών επιβεβαιώνει την ακαταλληλότητα των κυβερνητικών πρακτικών του δικομματισμού και γεννά ανησυχία, γιατί αναδεικνύει καθ΄έξιν συμπεριφορά και νοοτροπία που θεωρεί το κράτος ως λάφυρο» αναφέρει ο κ. Δρίτσας, τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένει την άμεση και αυτεπάγγελτη παρέμβαση των αρχών, που είναι αρμόδιες για την προστασία του στρατιωτικού απορρήτου, «την παραβίαση του οποίου ο κ. Βενιζέλος θεώρησε πρόσφορη για περίεργο χιούμορ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top