Μιχαλολιάκος: φταίνε όλοι, θα ψηφίζαμε και σε 14 κάλπες

Μίλησε για «βαρύτατες ευθύνες» Παπανδρέου και Βενιζέλου


Την άποψη ότι φταίνε όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ διατύπωσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής κ. Ν. Μιχαλολιάκος, κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή σχετικά με την πρόταση σύστασης προανακριτικής επιτροπής για το ζήτημα της λίστας Λαγκάρντ. «Η Χρυσή Αυγή θα προσέλθει και θα ψηφίσει και στις τέσσερις κάλπες. Και σε 14 κάλπες θα ψήφιζε αν υπήρχαν» τόνισε, σχετικά με το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή τάσσεται υπέρ της παραπομπής Γ. Παπακωνσταντίνου, Ευ. Βενιζέλου, Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμου σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ.

Ο Ν. Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι Γ. Παπακωνσταντίνου και Ν. Βενιζέλος φέρουν βαρύτατες ευθύνες για τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα. Για τους δύο πρώην πρωθυπουργός που προτείνει το κόμμα του να παραπεμφθούν, ισχυρίσθηκε ότι αφενός ο Γ. Παπανδρέου είχε πλήρη επίγνωση και αφετέρου ότι ο κ. Παπαδήμος όφειλε να γνωρίζει για τη λίστα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top