ΔΗΜΑΡ: Μήπως η εμμονή ΣΥΡΙΖΑ για Βενιζέλο του δίνει τελικά συγχωροχάρτι;

Χατζησωκράτης: Λαθεμένη διαδικαστική επιλογή από πολιτική εμμονή και βιασύνη

Για συγχωροχάρτι σε ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του Ευάγγελου Βενιζέλου από βιασύνη του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Δημήτρης Χατζησωκράτης.

Η εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ να στείλει και τον Ε. Βενιζέλο σε προκαταρκτική επιτροπή εξέτασης, χωρίς πειστικές ποινικές ενδείξεις, ( με βάση την αναμενόμενη καταψήφιση της πρότασής του,

Ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ αναρωτήθηκε μήπως η έμμονη του ΣΥΡΙΖΑ να στείλει και τον κ. Βενιζέλο σε προκαταρκτική επιτροπή εξέτασης, δίνει (με βάση την αναμενόμενη κα��αψήφιση της πρότασής του) τυπικά …συγχωροχάρτι στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες, εάν και εφ΄όσον αποφασισθεί η προκαταρκτική εξέταση για τον Γ. Παπακωνσταντίνου και κατά την διαδικασία να υπάρξουν νέα στοιχεία.

Αυτό διότι στον Κανονισμό της Βουλής Άρθρο 155, παρ. 7 προβλέπεται : «Αν η Βουλή αποφασίσει να μην συγκροτηθεί η επιτροπή αυτή (εν. η προκαταρκτική), δεν μπορεί να υποβληθεί νέα πρόταση άσκησης δίωξης στηριζόμενη στα ίδια πραγματικά περιστατικά».

«Μήπως η πολιτική εμμονή και η βιασύνη του ΣΥΡΙΖΑ τον έχουν οδηγήσει και σε λαθεμένη διαδικαστική επιλογή;» αναρωτήθηκε ο κ. Χατζησωκράτης.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top