Καταγγελία Καπερνάρου: Το στικάκι άλλαξε ημερομηνία καθ’ υπόδειξη Παπανδρέου και Βενιζέλου

«Γιατί ο κ. Βενιζέλος δεν καταχώρησε το έγγραφο στο βιβλίο εισερχομένων;»

Σε καταγγελία ότι η αλλαγή στο στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ έγινε μετά από συνάντηση Παπανδρέου, Βενιζέλου και Διώτη στις 8 Ιουλίου του 2011 προχώρησε ο Βασίλης Καπερνάρος.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε τη συγκεκριμένη ημερομηνία ο -τότε- πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον –τότε- υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο στο γραφείο του πρώτου για τη φοροδιαφυγή. Στη συνάντηση είχε συμμετάσχει και ο -εκείνη την περίοδο- επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης.

«Παπανδρέου-Βενιζέλος τα είπαν για τη φοροδιαφυγή στο γραφείο του πρωθυπουργού στις 8 Ιουλίου του 2011. Στην αρχή της σύσκεψης αυτής, ήταν παρών και ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης. Μετά άλλαξε το στικάκι. Τι έγινε; Ο Βενιζέλος με το Παπανδρέου το έδωσαν στον Διώτη μετά την αλλαγή; Ή ο Διώτης την έκανε; Δε θα μάθουμε;» τόνισε ο κ. Καπερνάρος. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Διώτης στην κατάθεσή του με υπόμνημα στους οικονομικούς εισαγγελείς είτε τονίσει ότι στη συγκεκριμένη συνάντηση δεν είχε συζητηθεί το θέμα της λίστας Λάγκαρντ.
Παράλληλα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, απευθυνόμενος προς τους βουλευτές της ΝΔ, τους ρώτησε γιατί δεν παραπέμπουν και τον Ευάγγελο Βενιζέλο που δεν καταχώρησε το έγγραφο στο βιβλίο εισερχομένων, όταν για τον ίδιο ακριβώς λόγο παραπέμπουν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top