Ανακοίνωση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

«Η κυβέρνηση παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με τη δημοκρατία»

Ανακοίνωση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Για μια «πολυεπίπεδη κυβερνητική επίθεση αντιπερισπασμού» που εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες κάνει λόγο ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κυβέρνηση επενδύει σε στρατηγική έντασης και στοχοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ με την αξιοποίηση των τυφλών πράξεων βίας και τρομοκρατίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γραμματεία του κόμματος και τονίζει ότι όλα αυτά γίνονται για τη συγκάλυψη των καταστροφικών κοινωνικών επιπτώσεων από την πολιτική των μνημονίων, την υλοποίηση των νέων μνημονιακών δεσμεύσεων καθώς και την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Όσον αφορά στην αυριανή ψηφοφορία για τη λίστα Λαγκάρντ στην ανακοίνωσή της η Γραμματεία του Σύριζα υποστηρίζει ότι στοχεύει στη συγκράτηση των κυβερνητικών διαρροών και στο κουκούλωμα της υπόθεσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει επίσης λόγο για συντονισμένη επίθεση συκοφαντίας και λάσπης της ΝΔ και της κυβέρνησης αναφέροντας ότι:

«Με χυδαίο τρόπο, η κυβέρνηση στοχοποίησε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ επενδύοντας μικροπολιτικά στην καλλιέργεια ενός κλίματος έντασης και εμφυλιοπολεμικού διχασμού, παίζοντας επ��κίνδυνα παιχνίδια με τη δημοκρατία. Η πολιτική ανευθυνότητα της κυβέρνησης ξεπέρασε κάθε όριο. Απώτερος στόχος της, η ενοχοποίηση των πολύμορφων κοινωνικών αγώνων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top