Νέα δριμεία επίθεση Βενιζέλου στον Τσίπρα

Μίλησε για «πολιτικό θράσος» και «πολιτική αθλιότητα»

Νέα  δριμεία επίθεση Βενιζέλου στον Τσίπρα
Νέα δριμεία επίθεση εξαπέλυσε στον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σήμερα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταλόγισε «πολιτικό θράσος» στον κ. Τσίπρα, σχολιάζοντας τον ισχυρισμό του μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι ο κ. Βενιζέλος αυτοενοχοποιείται για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, όντας παράλληλα όμηρος του Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Τσίπρας έχει ισχυρισθεί το αντίθετο, ότι ο κ. Σαμαράς είναι όμηρος του κ. Βενιζέλου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε επίσης σε «προσπάθεια νομιμοποίησης της πολιτικής αθλιότητας», σχετικά με την πρόταση παραπομπής του, την οποία υποστήριξε ότι θα έπρεπε να έχει αποσύρει, «καθώς τα χτυπήματα που υπέστη η σκευωρία ήταν αλλεπάλληλα».

Προσδιόρισε μάλιστα τα «μέτωπα του ΠΑΣΟΚ», όπως «τα μέτωπα κατά της πολιτικής αλητείας», «ενάντια του πολιτικού ρεσάλτου», υπέρ της πολιτικής σταθερότητας, της πραγματικής προάσπισης της εθνικής κυριαρχίας, των μεταρρυθμίσεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top