Τσίπρας: Η κυβέρνηση που θα αμφισβητήσει το Μνημόνιο, θα κερδίσει

«Ο Βενιζέλος αυτονοεχοποιείται ζητώντας απ'τον Σαμαρά 3 κάλπες στην αυριανή ψηφοφορία»

Τσίπρας: Η κυβέρνηση που θα αμφισβητήσει το Μνημόνιο, θα κερδίσει
Πεπεισμένος πως «μια κυβέρνηση που θα αμφισβητήσει το μονόδρομο του Μνημονίου, έχει πολλά περιθώρια να κερδίσει» εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε εκ νέου ότι η γερμανική κοινή γνώμη ευαισθητοποιείται σχετικά με την Ελλάδα και υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα προσπαθήσει να διευρύνει την ατζέντα της διαπραγμάτευσης».

«Ανέφερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη δυσαρέσκειά μας για τις επιλογές της κυβέρνησης να νομοθετεί με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και να υποβαθμίζει τη λειτουργία της κοινοβουλευτικής διαδικασίας» συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος δεν παρέλειψε και να εκφράσει την ανησυχία του για τα περιστατικά βίας των τελευταίων ημερών.

Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτηση για την αυριανή ψηφοφορία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε αδιανόητη την -σύμφωνα με πληροφορίες- απόφαση των τριών αρχηγών στη χθεσινή τους συνάντηση για 3 και όχι 4 κάλπες: «Είναι αδιανόητο αυτό που ακούγεται ότι αποφασίστηκε στη συνάντηση των αρχηγών. Ουσιαστικά αίρει τη μυστικότητα της ψήφου. Αυτοενοχοποιείται ο κ. Βενιζέλος ζητώντας τέτοια προστασία από τον κ. Σαμαρά και γίνεται όμηρός του».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top