Κακλαμάνης: Διακρίνω αλαζονεία «αλά Παπακωνσταντίνου» στον Στουρνάρα

«Ακούγοντας τον στη Βουλή νόμιζα ότι ζω σε άλλη χώρα»

Κακλαμάνης: Διακρίνω αλαζονεία «αλά Παπακωνσταντίνου» στον Στουρνάρα
«Ακούγοντας τον κ. Στουρνάρα στη Βουλή νόμιζα ότι ζω σε άλλη χώρα» τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης, εξαπολύοντας επίθεση εναντίον του υπουργού Οικονομικών.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο βουλευτής της ΝΔ συνέστησε γενικώς αλλά και… ειδικώς στους ενοίκους της πλατείας Συντάγματος (σ.σ.: δηλαδή τους υπουργούς Οικονομικών) «λιγότερα λόγια και περισσότερα έργα».

Στη συνέχεια, συμβούλεψε τον Γιάννη Στουρνάρα να παραδειγματιστεί από την πορεία του Γιώργου Παπακωνσταντίνου: «Ο κ. Στουρνάρας, ως τεχνοκράτης δεν πήρε μάθημα από τι έπαθε ο τεχνοκράτης, γιατί τεχνοκράτης ήταν, συνάδελφός του, κ. Παπακωνσταντίνου. Δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να είναι προσεκτικός. Μου δείχνει ίχνη αλαζονείας που είχε ο Παπακωνσταντίνου».

Μάλιστα, ο κ. Κακλαμάνης ανέβασε ιδιαίτερα υψηλά τους τόνους σχολιάζοντας μια τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών ότι η διακυβέρνηση την διετία 2007-9 ήταν καταστροφική για την οικονομία: «Λέει, λοιπόν, ότι επήλθε η καταστροφή της Ελλάδας το 2007-9. Ο κ. Στουρνάρας δεν έχει ιστορικό στην Εμπορική; Δεν έχει ιστορικό στην Goldman Sachs; Δεν αλληλοβραβεύονταν Goldman Sachs και ΙΟΒΕ κάνοντας επίτιμο μέλος τον Χριστοφοράκο; Είχε ή δεν είχε ιστορικό με τον κ. Παπαδήμο για το πώς μπήκαμε στο ευρώ. Εγώ αν είχα τέτοιο ιστορικό στην πλάτη μου θα ήμουν πολύ προσεκτικός για το τι κρίση θα έκανα».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top