Βάλτε ένα ρούχο πάνω σας κύρια βουλευτίνα. Και να μιλάτε και καλύτερα!

Dress code και κώδικας συμπεριφοράς στο Κοινοβούλιο!

Αυστηρές συστάσεις προς τους βουλευτές απηύθυνε ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας Χρήστος Μαρκογιαννάκης για τον ενδυματολογικό κώδικα αλλά και τη γλώσσα που χρησιμοποιείται στη Βουλή.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης απηύθυνε παραινέσεις στους γραμματείς των ΚΟ με αφορμή τις τελευταίες συνεδριάσεις όπου μέσα σε εκρηκτικό κλίμα ακούστηκαν εκφράσεις όπως «συμμορία», «νενέκοι», και «αυτά δεν τα υπέγραφε ούτε η κυβέρνηση Τσολάκογλου».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις ενδυματολογικές επιλογές πολλών «εθνοπατέρων» αφού τα σχόλια πως κάποιοι βουλευτές έχουν… ξεφύγει δίνουν και παίρνουν!

«Δεν μπορεί να μπαίνουν βουλευτές με ξεχειλωμένα μπλουζάκια. Είναι θέμα σεβασμού προς το Κοινοβούλιο» ανέφερε χαρακτηριστικά -σύμφωνα με το Έθνος- ο κ. Μαρκογιαννάκης, ο οποίος πρόσθεσε πως δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτά από το προεδρείο τους Βουλής κοντομάνικα μπλουζάκια, σκισμένα τζιν και εμφανή τατουάζ για τους άνδρες αλλά και προκλητικά συνολάκια για τις βουλευτίνες.

Μετά το dress code να υποθέσουμε ότι θα ακολουθήσει και… «πόρτα» στην είσοδο της Βουλής;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top