Πολιτικοί αρχηγοί: Ζητούμε ενιαίο μέτωπο απέναντι στη βία

Βενιζέλος: Θα πω πολλά την Πέμπτη για τη Λίστα Λαγκάρντ

Η βία και η οικονομία βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 20.30.

Ο κ. Κουβέλης, εξερχόμενος πρώτος από το Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε πως «τη συνάντησή απασχόλησε έντονα το θέμα της βίας» και κάλεσε όλα τις υγιείς και δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να σηκώσουν οχυρό απέναντι στη βία.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι συζητήθηκαν θέματα της οικονομίας και υποστήριξε ότι τέθηκε με ένταση το ζήτημα ενός διχτύου κοινωνικής προστασίας καθότι η ανεργία είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Τέλος, ο αρχη��ός της ΔΗΜΑΡ ξεκαθάρισε ότι το θέμα της δόσης έχει λήξει και υποστήριξε ότι ο ίδιος έθεσε και το θέμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με την επισήμανση ότι όποια ρύθμιση δεν πρέπει να βλάψει σε καμία περίπτωση τα συμφέροντα των εκεί εργαζομένων

Βενιζέλος προς ΣΥΡΙΖΑ: Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά πιο πολύ τον νοικοκύρη

«Το βασικό θέμα που μας απασχόλησε είναι η αντίδραση της κοινωνίας στα φαινόμενα βίας. Πρέπει να είναι ομόθυμη και απόλυτη σε κάθε μορφή βίας. Είναι απόλυτη η ταύτιση των τριών κομμάτων σε αυτό» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντηση των αρχηγών.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι συζητήθηκε και το θέμα της πραγματικής οικονομίας, όπου έγιναν σημαντικά βήματα τα οποία και θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα σε νέα συνάντηση των αρχηγών. «Πρέπει να λάβουμε μέτρα για την ανάσχεση της ύφεσης και της ανεργίας. Χρειάζεται ασφάλεια και εμπιστοσύνη για να κυλήσει ο τροχός της οικονομίας» συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος.

Τέλος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις με το θέμα της αλλοίωσης της λίστας Λαγκάρντ, ο κ. Βενιζέλος μίλησε για «ωμή πολιτική σκευωρία» που είχε και συνεργάτες και άφησε αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Την Πέμπτη θα πούμε πάρα πολλά στη Βουλή. Τα γεγονότα έχουν μιλήσει. Ο Θεός αγαπάει τον κ��έφτη αλλά αγαπάει τελικώς πιο πολύ τον νοικοκύρη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top