Ηχηρό μήνυμα για ενιαίο μέτωπο από τους τρεις αρχηγούς

Στο επίκεντρο της συνάντησης η βία – Θα τεθεί θέμα και συνταγματικής αναθεώρησης;

Ηχηρό μήνυμα για ενιαίο μέτωπο από τους τρεις αρχηγούς
Ηχηρό μήνυμα για ενιαίο και στιβαρό μέτωπο κατά της βίας και της τρομοκρατίας θα στείλουν οι τρεις αρχηγοί στη συνάντηση που ξεκινά στις 18.00.

Η συνάντηση εκκρεμούσε αρκετές ημέρες και μετά το μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων και περιστατικών βίας υπήρξαν σκέψεις για μετάθεση την προσεχή Πέμπτη. Ωστόσο, οι τρεις αρχηγοί (και ειδικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος) δεν ��έλησαν να συμπέσει με τη συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κ. κ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης συζητήσουν για τα ζητήματα βίας και τρομοκρατίας και για αυτό ζητήθηκε και η ενημέρωση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, ο οποίος εκλήθη στη σύσκεψη των αρχηχών.

Στην ατζέντα των τριών αρχηγών θα βρίσκονται τόσο το θέμα της ψηφοφορίας στη Βουλή για τη λίστα Λαγκάρντ, όσο και η ΑΟΖ, στην ταχεία αξιοποίηση της οποίας συμφωνούν τόσο οι 3 κυβερνητικοί εταίροι όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ωστόσο, θα τεθεί θέμα και βουλευτικής ασυλίας καθώς στο τραπέζι θα πέσει και η συνταγματική αναθεώρηση καθώς το τρέχον έτος συμπληρώνεται το όριο των 5 ετών από την αναθεώρηση του 2008.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top