Πάγκαλος: Λαϊκός ο Τσίπρας; Ας γελάσω!

«Στο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανεύθυνοι και επικίνδυνοι σε εγκληματικό βαθμό»

Πάγκαλος: Λαϊκός ο Τσίπρας; Ας γελάσω!
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον Βήμα FM.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας κάθε άλλος παρά «παιδί του λαού» όπως ισχυρίζεται, ενώ χαρακτήρισε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εγκληματικά ανεύθυνους: «Αυτοί που κάνουν τις επιθέσεις είναι γόνοι καλών οικογενειών, στη μεγάλη τους πλειοψηφία. Έχει επιβεβαιωθεί παντού. Και στους «Πυρήνες της Φωτιάς», από τις συλλήψεις και τις δικογραφίες. Εκεί φαίνεται η προέλευση και η κοινωνική αναφορά των οικογενειών. Αλλά όχι όλων. Ο κ. Τσίπρας είναι παιδί εύπορης οικογένειας. Άρα, δεν είναι λαϊκός. Πώς θα είσαι λαϊκός με χρήματα; Όταν λέμε λαϊκός, εννοούμε παιδί που έχει ανάγκη το μεροκάματο. Παιδί της εργατιάς, της αγροτιάς. Δεν υπερασπίζομαι ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ή ο κ. Τσίπρας είναι ενσυνείδητα τρομοκράτες. Θεωρώ ότι κάπου είναι ανεύθυνοι. Είναι σε επικίνδυνο και εγκληματικό βαθμό ανεύθυνοι».

Σχολιάζοντας, εξάλλου, τη συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο κ. Πάγκαλος συμπέραινε πως αν ο ίδιος είχε ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ… θα ντρεπόταν: «Με τι μούτρα πήγε στον Σόιμπλε; Εδώ είχε πει επανειλημμένα το κόμμα του και ο ίδιος ότι όσοι συνεργάζονται με τους Ευρωπαίους και προωθούν την πολιτική του μνημονίου είναι “Τσολάκογλου”, δηλαδή δοσίλογοι της κατοχής. Μα, αν κάποιος είναι “Τσολάκογλου” στην Ελλάδα, τότε ο Σόιμπλε είναι ο Χίτλερ! Ρεζιλίκια και ξεφτίλα είναι αυτά. Εγώ, αν είχα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, θα αισθανόμουν την ντροπή να με κατακλύζει».

Ο κ. Πάγκαλος δεν ξέχασε, όμως, ούτε τον Γιάννη Στουρνάρα τονίζοντας ότι «έκανε γκάφα με τα ακίνητα» καθώς «ένα άνθρωπος στην Ελλάδα των μικροϊδιοκτητών που έχει ένα σπιτάκι και μένει, είναι άδικο να πληρώνει τόσους φόρους».
Πάντως, εκτίμησε ότι ο Γιάννης Στουρνάρα θα μείνει στην ιστορία καθώς είναι λαμπρός υπουργός Οικονομικών.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top