Βάζουν λουκέτο στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού με τους διάσημους!

Ξεκίνησε η διαδικασία διάλυσης – Έρχονται τα ειδικά κελιά για το οικονομικό έγκλημα

Λουκέτο στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, γνωστή και ως VIP, ετοιμάζεται να βάλει το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Το γε��ονός ότι ακόμη και στην κοινωνία του συγκεκριμένου σωφρονιστικού καταστήματος δεν είναι όλοι ίσοι, προκαλεί αντιδράσεις ακόμα και από τους υπαλλήλους του, οι οποίοι κάνουν λόγο για κρατουμένους δύο ταχυτήτων.

Εργαζόμενοι στις φυλακές, μάλιστα, τονίζουν πως πριν από τα Χριστούγεννα ξεκίνησε μια διαδικασία προκειμένου να διαλυθεί η πτέρυγα των επωνύμων και οι περίπου 60 κρατούμενοι της να μεταφερθούν στην Ε’ πτέρ��γα.

Η ΣΤ’ θα ανασχεδιαστεί για να φιλοξενήσει άτομα που κατηγορούνται ή έχουν καταδικαστεί για οικονομικά εγκλήματα, στην οποία όμως, οι κρατούμενοι δεν θα απολαμβάνουν διαφορετικά προνόμια από τους κρατουμένους στις άλλες πτέρυγες.

Ήδη, η αρνητική δημοσιότητα που έχει δοθεί στη συγκεκριμένη πτέρυγα στην οποία είναι προφυλακισμένοι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο Μάκης Ψωμιάδης και άλλοι διάσημοι, είχε προβληματίσει τις αρχές. Σε συνδυασμό με πληροφορίες που θέλουν τον αριθμό των VIP μένων να αυξάνεται τους επόμενους μήνες, κρίθηκε αναγκαία μια… «ανακαίνιση»-επανασχεδιασμός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top