Λεκτικές «σφαίρες» ανάμεσα σε Καμμένο και Ψυχάρη! Μύρισε μπαρούτι η Βουλή!

Τα φέρετρα, η κυβέρνηση Τσολάκογλου και η κατά μέτωπον επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ

​Άστραψε και βρόντηξε σήμερα ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του κατεπείγοντος νομοσχεδίου που περιλαμβάνει τα τελευταία προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης! Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης τονίζοντας πως με παρακρατικές μεθόδους επιχειρεί να αλλάξει την ατζέντα της συζήτησης και να ξεπουλήσει την εθνική κυριαρχία της χώρας στους δανειστές. Ο κος Καμμένος μάλιστα υπογράμμισε πως η σημερινή κυβέρνηση είναι «χειρότερη από την κυβέρνηση Τσολάκογλου»!

«Αυτό το νομοσχέδιο είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Ελλάδας. Παραχωρείται αμετάκλητα και ανευ όρων η κυριαρχία της Ελλάδας έναντι των τοκογλύφων. Με κάθε ευθύνη αυτών που λέω απευθύνομαι προς δανειστές και λέω πως ότι και αν ψηφιστεί σήμερα δεν ισχύει είναι άκυρο. Δεν δεσμεύονται οι έλληνες. Οι δανειστές δεν πρόκειται να εισπράξουν τοκογλυφικά επιτόκια. Το Σύνταγμα της Ελλάδας δεν καταλύεται»! είπε χαρακτηριστικά ο κος Καμμένος και πρόσθεσε:

«Είναι ξεκάθαρο ότι σήμερα επέλεξαν κάποιου είδους άλλα πρωτοσέλιδα. Να είναι οι πυροβολισμοί παρακρατικών στα γραφεία ΝΔ. Έγιναν αυτά για να αλλάξει η ατζέντα! Θα έπρεπε να συζητάμε για την παράδοση της χώρας στους δανειστές και έξω να είναι μαζεμένος ο ελληνικός λαός και να πει όχι δεν παραδίδουμε την χώρα μας».

«Ούτε η κυβέρνηση Τσολάκογλου δεν έχει υπογράψει τέτοια κείμενα» είπε ωρυόμενος ο κος Καμμένος , ο οποίος μάλιστα είχε μια φραστική διένεξη με το βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Ψυχάρη.

«Κύριε Ψυχάρη εσείς συνεχίζετε να τα παίρνεται από τον ΟΠΑΠ αλλά κάποιοι άλλοι πεινάνε. Οι φυλλάδες σας προσπαθούν να δείξουν ότι είμαστε άκρα δεξιά. Είστε βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου πάψτε να εκπροσωπείτε άλλα συμφέροντα. Σταματήστε τα γελάκια και τις ειρωνείες» είπε ο κος Καμμένος απευθυνόμενος στον Α.Ψυχάρη, ο οποίος από την πλευρά του απάντησε: «Oυδέποτε από ένα άτομο που δεν εργάστηκε ποτέ και ισχυρίζεται ότι μας ψεκάζουν είναι ντροπή να ��γκαλούμεθα και να προσβάλει την ηθική μας υπόσταση».
Βίντεο enikos

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top