Σφαίρες εκατέρωθεν από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ - Γλέζος και Βορίδης έριξαν πολιτικές ΒΟΜΒΕΣ!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

​Μπορεί οι σφαίρες να έπεσαν στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού αλλά κατάφεραν να χτυπήσουν δυνατά ακόμη και το Κοινοβούλιο και όχι μόνο το τζάμι του πρωθυπουργού!

Νωρίτερα στη Βουλή, επικράτησε αναβρασμός ειδικά μετά τη δήλωση-φωτιά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζου.

«Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός κάθε φορά που συμβαίνει ένα επεισόδιο, όσο τρομερό και αν είναι, εναντίον οποιουδήποτε κόμματος, να θεωρούμαστε ένοχοι και να οφείλουμε να απαντήσουμε» είπε ο Μανώλης Γλέζος στη Βουλή, αναφερόμενος στην επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και έθεσε το ερώτημα «Μήπως προέρχεται αυτή η ενέργεια από παρακρατικές οργανώσεις φίλιες προς τη Νέα Δημοκρατία;».

Το ερώτημα του κυρίου Γλέζου προκάλεσε την άμεση αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Μάκη Βορίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως «ουδείς από τους καταδικασμένους ή τους κρατούμενους τρομοκράτες δεν είναι παρακρατικός, αντιθέτως είναι όλοι» όπως είπε «άνθρωποι της Αριστεράς».

«Ούτε ως υπονοούμενο, ούτε ως ενδεχόμενο δε μπορεί να γίνεται δεκτό ότι δήθεν επειδή επικοινωνιακά μετακινείται το κέντρο βάρος από τα μεγάλα προβλήματα στην τρομοκρατία ωφελεί τη ΝΔ, άρα μήπως οι παρακρατικοί και οι φίλιες δυνάμεις στη ΝΔ βρίσκονται πίσω από την τρομοκρατική ενέργεια. Δεν είναι δυνατόν να ακούγονται αυτά και θα μου επιτρέψετε κύριε Γλέζο να σας πω, πως έχουμε καταδικασμένους τρομοκράτες , έχουμε και προσωρινά κρατούμενους τρομοκράτες! Ουδείς εξ αυτών είναι παρακρατικός , είναι όλοι άνθρωποι αναρχικοί και άνθρωποι της Αριστεράς . Λυπάμαι αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το αναγνωρίσετε και εσείς» είπε χαρακτηριστικά ο κος Βορίδης.

Βίντεο real.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top