Ν.Δένδιας: Προς όλες τις κατευθύνσεις οι έρευνες. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διατηρήσει σιγή

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για την επίθεση στη ΝΔ και τις καταλήψεις

Ν.Δένδιας: Προς όλες τις κατευθύνσεις οι έρευνες. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διατηρήσει σιγή

«Το να βάλλεται το γραφείο ενός κόμματος με τέτοιο τρόπο, είναι πρωτοφανές και οι ανακοινώσεις θα γίνουν, όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες» δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στην επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού.

Ο υπουργός ξεκαθάρισε πάντως πως οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις .

«Οι έρευνες θα γίνουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Το κτίριο φυλάσσεται αλλά οι δράστες πυροβόλησαν από μεγάλη απόσταση» είπε χαρακτηριστικά ο κος Δένδιας μιλώντας στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Αναφερόμενος στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία αναφέρει πως η κυβέρνηση «εκμεταλλεύεται τις πράξεις τυφλής βίας, για να αποκομίσει πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη απέναντι στο κόμμα του κου Τσίπρα», ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε: «Θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να διατηρήσει σιγή, δεν βοηθούν στην έρευνα τέτοιες ανακοινώσεις. Αν έχει στοιχεία, ας μας τα πει»

Ερωτώμενος για τις δηλώσεις στη Βουλή του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος άφησε αιχμές πως η επίθεση στη Συγγρού έγινε από παρακρατικές οργανώσεις φίλιες προς τη ΝΔ, ο κος Δένδιας τόνισε πως «Ο κ. Γλέζος συνιστά ένα εθνικό σύμβολο, δεν θα ήθελα να σχολιάσω αυτή την απίστευτη δήλωση»

Τέλος, σχολιάζοντας τις καταλήψεις δημόσιων κτιρίων αλλά και την κλιμάκωση των φαινομένων βίας ο κος Δένδιας τόνισε πως «υπάρχει ένα πρόγραμμα για την αποκατάσταση της νομιμότητας στην Αθήνα, το πρόγραμμα τηρείται και δεν θα πρέπει να συνδυάζεται με άλλα γεγονότα».

Όσο για τους συλληφθέντες της Βίλας Αμαλία, ο υπουργός διαβεβαίωσε πως έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top