Ο Τσίπρας εκφράζει τη συμπαράσταση του στον Σαμαρά και ο ΣΥΡΙΖΑ «χτυπά» σκληρά την κυβέρνηση

Ένα τηλεφώνημα και μια ανακοίνωση που θα συζητηθούν !

Ο Τσίπρας εκφράζει τη συμπαράσταση του στον Σαμαρά και ο ΣΥΡΙΖΑ «χτυπά» σκληρά την κυβέρνηση

​Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είχε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να εκφράσ��ι τη συμπαράστασή του, για την επίθεση με καλάσνικοφ στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε την εντονότατη ανησυχία του για τα αυξανόμενα, το τελευταίο διάστημα, φαινόμενα βίας και του είπε ότι η έρευνα για το τι ακριβώς συμβαίνει θα πρέπει να προχωρήσει, ταχέως, εις βάθος και προς όλες τις κατευθύνσεις.

Εν τω μεταξύ, ανακοίνωση για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, καταδικάζοντας το γεγονός .

«Τέτοιου είδους ενέργειες αντικειμενικά αποπροσανατολίζουν από τα καυτά προβλήματα της συγκυρίας, σκορπούν το φόβο και δίνουν την δυνατότητα αξιοποίησής τους για την καλλιέργεια ενός κλίματος γενικευμένης τρομοκρατίας και καταστολής» αναφέρει η ανακοίνωση, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως «εκμεταλλεύεται τις πράξεις τυφλής βίας, για να αποκομίσει πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ»!

«Η κυβέρνηση θέλει να εκμεταλλευτεί τα γεγονότα αυτά, υλοποιώντας μια στρατηγική έντασης και διχασμού, απαξιώνοντας παράλληλα τους κοινωνικούς αγώνες. Στοχοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ενώ συνειδητά καλλιεργεί κλίμα ενός νέου εμφυλίου.

Τους καλούμε να εγκαταλείψουν αυτήν την ανόητη, αλλά και επικίνδυνη τακτική που στρέφεται ευθέως ενάντια στη δημοκρατία.

Μετά και το χθεσινό κρούσμα βίας, που αναδύει ένα άρωμα παρακρατικής τρομοκρατίας, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αφήσουν κατά μέρους την προσπάθεια της πολιτικής εκμετάλλευσης και να συνειδητοποιήσουν ότι απειλείται η δημοκρατία» καταλήγει η ανακοίνωση

ΒΙΝΤΕΟ ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top