ΔΗΜΑΡ: Ευτυχώς δεν υπάρχουν θύματα. Καταδικάζουμε απερίφραστα τα φαινόμενα βίας

Δηλώσεις του εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Α.Παπαδόπουλου

ΔΗΜΑΡ: Ευτυχώς δεν υπάρχουν θύματα. Καταδικάζουμε απερίφραστα τα φαινόμενα βίας

«Είναι θετικό ότι δεν έχουμε θύματα μια και μιλάμε καθαρά για μια τρομοκρατική ενέργεια» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς Α.Παπαδόπουλος και καταδίκασε απερίφραστα τα φαινόμενα βίας των τελευταίων ημερών.

«Από την δική μας πλευρά να πούμε ότι είναι απερίφραστη η καταδίκη μας, χωρίς μισόλογα, χωρίς αστερίσκους» είπε χαρακτηριστικά ο κος Παπαδόπουλος, παροτρύνοντας τον πολιτικό κόσμο να «υψώσει ένα τείχος απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα».

«Ηρθε η ώρα συνολικά το πολιτικό σύστημα, αλλά και όλος ο προοδευτικός δημοκρατικός κόσμος να υψώσει ένα τείχος απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα βίας τα οποία όπως θα έχετε δει και εσείς τις τελευταίες ημέρες γενικεύονται » τόνισε ο κος Παπαδόπουλος.

Η ΔΗΜΑΡ εξέδωσε και επίσιμη ανακοίνωση για την επίθεση με τα καλάζνικοφ στη ΝΔ.

"Η ΔΗΜΑΡ καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ. Τα γεγονότα αυτά συνιστούν σοβαρό ζήτημα για τη δημοκρατία μας και στρέφονται εναντίον της κοινωνίας. Αυτή την ώρα χρειάζεται η ομόθυμη καταδίκη των φαινομένων βίας από όλο τον πολιτικό κόσμο. Επιβάλλεται να δημιουργηθεί ένα ισχυρό δημοκρατικό πολιτικό μέτωπο, που θα απομονώσει εκείνους που τρομοκρατούν. Η βία είναι φασισμός​ " αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Βίντεο ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top