Σύσκεψη στο Μαξίμου και στη ΝΔ για την επίθεση με τα καλάσνικοφ

Οργισμένος και αποφασισμένος να βάλει τέλος σε φαινόμενα ανομίας ο Σαμαράς

Σύσκεψη στο Μαξίμου και στη ΝΔ για την επίθεση με τα καλάσνικοφ

​Σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες έχει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Μαξίμου, προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση μετά την επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία της ΝΔ αλλά και να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης απέναντι στα συνεχιζόμενα φαινόμενα βίας τα οποία έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία και προβληματισμό.

Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς είναι σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τους Σίμο Κεδίκογλου και Μανώλη Κεφαλογιάννη αλλά και με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια ο οποίος τον ενημερώνει διαρκώς για τις έρευνες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με την κλιμάκωση των επιθέσεων βίας και είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στα φαινόμενα ανομίας .

Επίσης, κυβερνητικοί κύκλοι σημειώνουν πως τέτοιες επιθέσεις δεν πρόκειται να σταματήσουν ή να εμποδίσουν το κυβερνητικό έργο!

Παράλληλα, δεν αποκλείεται εντός της ημέρας ο Πρωθυπουργός να μεταβεί στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού προκειμένου να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα κατά της βίας.

Σύσκεψη και στη Συγγρού

Εν τω μεταξύ, σύσκεψη πραγματοποιήθηκε νωρίτερα και στα γραφεία της ΝΔ, για την επίθεση με καλάσνικοφ, στην οποία συμμετείχαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο γραμματέας της ΝΔ Μ. Κεφαλογιάννης και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του προέδρου της ΝΔ Κ. Μπούρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top