Ελπίζει σε αναθεώρηση του ελληνικού προγράμματος ο Τσίπρας!

Δηλώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν τη συνάντηση του με τον Σόιμπλε

Ελπίζει σε αναθεώρηση του ελληνικού προγράμματος ο Τσίπρας!

​«Θέλουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα και είμαστε οι μόνοι που το μπορούμε. Γιατί εμείς δεν διαμορφώσαμε το παρελθόν. Και γιατί δεν δεσμευόμαστε από την οικονομική ολιγαρχία που επιδιώκει τη διατήρηση των προνομίων της» δήλωσε ο κ. Τσίπρας από το Βερολίνο!

Μιλώντας για την πολυαναμενόμενη συνάντηση του με τον Γερμανό υπουργό οικονομικών Β.Σόιμπλε, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για επιβεβλημένη ομαλοποίηση των σχέσεων.

«Κατά αρχάς, δεν συνηθίζω να συναντώ μόνο ανθρώπους με τους οποίους συμφωνώ. Και δεύτερον, έχω πάντοτε την ελπίδα όταν συνομιλώ με ανθρώπους ότι μπορώ να τους π��ίσω να αλλάξουν γνώμη.Είναι επιβεβλημένο να υπάρξει μια ομαλοποίηση των σχέσεων» μεταξύ της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Ελλάδας και της κυβέρνησης της Γερμανίας» είπε χαρακτηριστικά.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει, ότι τα μνημονιακά μέτρα που εφαρμόζονται εδώ και τρία χρόνια στην Ελλάδα, έχουν αποτύχει, ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλες θυσίες και χρειάζεται να αναθεωρηθεί αυτό το πρόγραμμα.

Ερωτώμενος για αν θα ήταν διατεθειμένος να συναντήσει τη Γερμανίδα καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ, ο κ. Τσίπρας απαντά καταφατικά: «Η καγκελάριος συναντάται μονάχα με ομότιμούς της. Θέλαμε να αποκτήσουμε μια επαφή, μια επικοινωνία φυσιολογική για να μην δημιουργείται η εντύπωση ότι υπάρχουν δύο αντίπαλα στρατόπεδα που δεν ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα. Από εκεί και πέρα εάν στο μέλλον υπάρξει αυτή η δυνατότητα, εγώ δεν θα έχω καμία αντίρρηση» αναφέρει

Βίντεο star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top