Αισιόδοξο μήνυμα Σαμαρά: Ο μεγάλος κίνδυνος πέρασε αλλά ΔΕΝ χαλαρώνουμε!

Τι απαντά ο πρωθυπουργός στον Τσίπρα και τους καταληψίες της Βίλα Αμαλία;

Αισιόδοξο μήνυμα Σαμαρά: Ο μεγάλος κίνδυνος πέρασε αλλά ΔΕΝ χαλαρώνουμε!

​Αισιόδοξος πως η πιο επικίνδυνη περίοδος για την ελληνική οικονομία έχει περάσει εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν «πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός».

«Πιστεύω ότι ο μεγάλος κίνδυνος πέρασε. Αλλά καμία χαλάρωση της προσπάθειάς μας! Γιατί υπάρχει κίνδυνος να… “ξανακυλήσουμε”! Κανένας εφησυχασμός! Όλοι μπορούν να αισιοδοξούν. Εμείς δεν θα ησυχάσουμε, αν δεν βγούμε από την κρίση οριστικά…Πάντως, η “δραχμοφοβία” (ο κίνδυνος να επιστρέψουμε στη δραχμή), μοιάζει να έχει απομακρυνθεί πλήρως. Πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για να προσελκυστούν επενδύσεις» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ο κος Σαμαράς ήταν επικριτικός προς την αξιωματική αντιπολίτευση και τους καταληψίες σε δημόσια κτίρια της πρωτεύουσας, λέγοντας: «Αντί να γίνουν πιο υπεύθυνοι και πιο “θεσμικοί’ για να έλθουν κοντά σε αυτούς που τους ψήφισαν ή για να κερδίσουν κι άλλους, συγκρούονται συνεχώς με το δημόσιο αίσθημα! Γιατί ο κόσμος δεν θέλει “γιάφκες” αναρχικών και εστίες ανομίας παντού μέσα στις πόλεις. Δεν θυμάται με… “νοσταλγία” το όργιο των κουκουλοφόρων το Δεκέμβριο του 2008, όταν κάποιοι τους “χάιδευαν”. Με φρίκη τα θυμούνται οι πολίτες… Τι είδους… “πολιτιστικές δραστηριότητες” εξυπηρετούν, λοστοί, αντιασφυξιογόνες μάσκες, εύφλεκτα υλικά, μαδέρια και… “λάφυρα” από αστυνομικό εξοπλισμό; Μιλάμε για δεκάδες κέντρα ανεφ��διασμού έκνομων δραστηριοτήτων! Και κέντρα παραεμπορίου ακόμα. Τι απαντάνε στους πολίτες; Γίνονται ανεκτά αυτά οπουδήποτε στον κόσμο; Υπάρχει δημοκρατία που τα ανέχεται αυτά; Τι είδους… “κοινωνικοί χώροι” είναι οι γιάφκες κουκουλοφόρων»;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top