Βόμβα Κωνσταντοπούλου: Βενιζέλος και Διώτης συναντήθηκαν την ημέρα που αντιγράφτηκε το USB

Νέα τροπή στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ δίνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

​Την ώρα που οι διωκτικές αρχές κάνουν φύλλο και φτερό ένα λογισμικό που κρύβει πολλά μυστικά για πρόσωπα και πράγματα, αφού μπορεί να ανακτήσει όλα τα διαγραμμένα αρχεία από την λίστα Λαγκάρντ όσα αντίγραφα κι αν έχουν δημιουργηθεί, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου δίνει νέα έκταση στο θρίλερ του στικακίου, λέγοντας πως στις 8 Ιουλίου 2011 είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή, Γιώργου Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ιωάννης Διώτης!!

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Αυτιά, η κυρία Κωνσταντοπούλου επικαλέστηκε δημοσίευμα που είχε βγει εκείνη την ημέρα όπου γράφει πως ο τότε υπουργός Οικονομικών, κ. Βενιζέλος, είχε συνάντηση με τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη.

Η βουλευτής κατήγγειλε πως καταρρέει ο ισχυρισμός του κ. Βενιζέλου ότι η πρώτη συνάντηση με τον κ. Διώτη ήταν στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, ενώ τόνισε πως στις 8 Ιουλίου, όπου και φέρεται να συναντήθηκαν οι δύο άνδρες, είχε γίνει και η μεταγραφή της λίστας Λαγκάρντ από το CD σε στικάκι!!!

Βίντεο skai