Δεν ιδρώνει το αυτί του Βενιζέλου με το στικάκι! Έχει ήσυχη συνείδηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

Τι λέει για τη λίστα Λαγκάρντ, το ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα του;

Δεν ιδρώνει το αυτί του Βενιζέλου με το στικάκι! Έχει ήσυχη συνείδηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

​Ικανοποιημένος με την τροπή που έχουν πάρει οι εξελίξεις στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, εκτιμώντας μάλιστα ότι το κόμμα του θα βγει πιο ισχυρό και πιο ωφελημένο από τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει.

«Είναι πολύ σημαντικό το ΠΑΣΟΚ να είναι εμπροσθοφυλακή στην αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Με τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ένα καθαρό απόλυτο μέτωπο, είναι ασύμπτωτες οι πολιτικές μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκφραστής της οπισθοδρόμησης και του συντηρητισμού» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην κοινή πρόταση που κατέθεσαν στη Βουλή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή για να στηθούν κάλπες εκτός από τον Γ.Παπακωνσταντίνου και για τους Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμο, Ε.Βενιζέλο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «δημοκρατικά αυτοκτονικές επιλογές αυτών που συνεργάζονται».

Τέλος, αναφερόμενος στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος, είπε ότι δεν θα ασχοληθεί με την εσωστρέφεια αλλά με τα μεγάλα θέματα της χώρας και δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τη "νεκρανάσταση ενός παλιού ΠΑΣΟΚ".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top