Θα τον κεράσει Γερμανική μπύρα και… θα τον πείσει να στηρίξει τις μεταρρυθμίσεις!

Περιμένει τον Τσίπρα, ο Σόιμπλε στο Βερολίνο!

Θα τον κεράσει Γερμανική μπύρα και… θα τον πείσει να στηρίξει τις μεταρρυθμίσεις!

​Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται, όπως αναφέραμε και χθες στο star.gr, να πραγματοποιηθεί μια «συνάντηση… κορυφής» ανάμεσα στον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών και τον Α.Τσίπρα μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ!

Πληροφορίες αναφέρουν πως η συνάντηση των δύο πολιτικών θα κρατήσει περίπου μισή ώρα, ενώ στο επίκεντρο της κουβέντας θα βρεθούν τα μνημόνια της Ελλάδος, που είναι και αυτά ουσιαστικά που δημιουργούν το χάσμα ανάμεσα ��την Γερμανική κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ! Μέσα σε αυτή την ώρα λοιπόν, το δεξί χέρι της Μέρκελ θα προσπαθήσει να πείσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να συνδράμει ώστε η ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει με τις μεταρρυθμίσεις που έχουν συμφωνηθεί και υπογραφεί.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Μαριάνε Κοτέ, η οποία επιβεβαίωσε πως η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί έπειτα από επιθυμία του κ. Τσίπρα, «ο κ. Σόιμπλε είναι της άποψης, ότι για την επιτυχία της μεταρρυθμιστικής διαδικασίας στη χώρα, είναι σημαντικό αυτή να στηρίζεται από όλες τις πολιτικές δυνάμεις».

«Θα αξιοποιήσουμε αυτήν τη συνομιλία για να το προωθήσουμε» τόνισε η κα Κοτέ, διευκρινίζοντας πως όταν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, τότε είναι σημαντικό να επιδιώκεται η συνομιλία.

Βίντεο star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top