ΧΑΜΟΣ! Λαφαζάνης για Στουρνάρα: «Ψάχνουν τα ΜΜΕ τους τρομοκράτες, αλλά ιδού ο τρομοκράτης»

Σφοδρή επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον ΥΠΟΙΚ

ΧΑΜΟΣ! Λαφαζάνης για Στουρνάρα: «Ψάχνουν τα ΜΜΕ τους τρομοκράτες, αλλά ιδού ο τρομοκράτης»

Άναψαν για τα καλά τα αίματα στο Κοινοβούλιο με αφορμή τη συζήτηση για το φορολογικό με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα τρομοκράτη!!!

«Ψάχνουν τα ΜΜΕ τους τρομοκράτες, αλλά ιδού ο τρομοκράτης» είπε χαρακτηριστικά ο κος Λαφαζάνης, σχολιάζ��ντας την ιδιωτικοποίηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

«Η κυβέρνηση εξοντώνει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και το πηγαίνει εν μια νυχτί στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, απολύοντας τους εργαζόμενους» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον υπουργό Οικονομικών να καταθέσει στη βουλή τις εκθέσεις των Alvarez & Marsal και Black Rock, στις οποίες καταδεικνύεται- όπως είπε- ότι το ΤΤ είναι βιώσιμο.

«Οι ευθύνες θα αναζητηθούν. Τα ίδια εγκλήματα που κάνατε με την ΑΤΕ, πάτε τώρα να τα κάνετε και στο ΤΤ. Θα λογοδοτήσετε, όμως, κύριε υπουργέ. Δεν θα κρυφτείτε πίσω από μια δράκα ΜΜΕ που σας στηρίζουν, ούτε θα σας καλύψει ο εσμός των κονδυλοφόρων σας» είπε ο κ. Λαφαζάνης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε επίσης ευτελισμό της Βουλής με τη διαδικασία, με την οποία εισάγονται αύριο και ψηφίζονται, «επτά νομοσχέδια στη συσκευασία του ενός, προκειμένου η κυβέρνηση να έχει τελειώσει με αυτά μέχρι το βράδυ της Δευτέρας».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην απόλυση 330 καθαριστριών στις ΔΟΥ. «Τις πετάτε στο δρόμο, αν και έπαιρναν 330 ευρώ. Και τους λέτε να κάνουν εργολαβική εταιρεία για να συνεχίσουν τη δουλειά τους.Μα δεν είναι εργολάβοι, είναι καθαρίστριες, πολλές από τις οποίες κοντά στη σύνταξη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top