Η αντιπολίτευση για την επίθεση στους δημοσιογράφους

Σύσσωμη η πολιτική ζωή της χώρας καταδικάζει την επίθεση

Η αντιπολίτευση για την επίθεση στους δημοσιογράφους
Σύσσωμη καταδικάζει η πολιτική ζωή της χώρα την επίθεση σε δημοσιογράφους τα ξημερώματα.

«Οι σημερινές εμπρηστικές επιθέσεις σε σπίτια δημοσιογράφων είναι απόλυτα καταδικαστέες πράξεις εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ. Για άλλη μια φορά τέτοιου είδους αδιέξοδες και επικίνδυνες πρακτικές δίνουν άλλοθι σε μια κυβέρνηση, που έχει υιοθετήσει την στρατηγική του διχασμού, της βίας και της τρομοκράτησης της ελληνικής κοινωνίας, να συνεχίσει το έργο της περιστέλλοντας την ίδια τη δημοκρατία» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Κορυφαίο παράδειγμα οι σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου που με αστείο μεν αλλά επικίνδυνο τρόπο κηρύσσουν το διχασμό και τη μισαλλοδοξία για πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες. Ο αγώνας για την υπεράσπιση των κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων και των συμφερόντων του κόσμου της εργασίας θα συνεχιστεί στη βάση των μαζικών ενωτικών ειρηνικών αγώνων, είτε το θέλει είτε δεν το θέλει η σημερινή μνημονιακή κυβέρνηση» καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η κυβέρνηση έχει αφήσει ελεύθερους δέκα αλήτες -πασίγνωστους στις Αρχές- να βάζουν γκαζάκια για να αποπροσανατολίζεται ο λαός από τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα. Η αριστερή τρομοκρατία και οι παράνομες καταλήψεις είναι προβλήματα που λύνονται εντός ολίγων ωρών, εάν υπάρχει πολιτική βούληση» τονίζει από την πλευράς της η Χρυσή Αυγή.

«Θα μπορούσε να πει κανείς για "παλικάρια της φακής", θα μπορούσε να πει για "ανεγκέφαλους". Για το ΚΚΕ η καταδίκη είναι αυτονόητη, ενώ το ερώτημα που αναφύεται είναι "που αποβλέπουν αυτά τα πράγματα"» τόνισε, τέλος, η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top