Σαμαράς προς Κύπρο: Θα τα καταφέρετε όπως εμείς

«Μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε πιο δυνατοί»

Μήνυμα στους Κύπριους θέλησε να στείλει ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο οποίος βρίσκεται στη Λεμεσό για τη Σύνοδο του ΕΛΚ.

«Μετά την Ελλάδα και η Κυπριακή οικονομία μπαίνει σε δοκιμασία. Αλλά μέσα από τους αιώνες, όπως ξέρετε, ο Ελληνισμός πάντα αντιμετώπισε δυσκολίες, αλλά και πάντα τις αντιμετώπισε, τελικά, με επιτυχία. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε πιο δυνατοί και πιστεύω πραγματικά ότι, όπως η Ελλάδα τα καταφέρνει, έτσι και η Κύπρος τελικά θα τα καταφέρει» σημείωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

«Αυτό θα είναι και το μήνυμα, αυτή θα είναι και η προσπάθεια, αυτή θα είναι και η ενεργός συμμετοχή από εδώ και πέρα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Κύπρο, προκειμένου ακριβώς να ξεπεράσει αυτά τα εμπόδια» πρόσθεσε ο ίδιος.

Όπως διευκρίνισε ο ίδιος, η συζήτηση στη σημερινή Σύνοδο δε θα περιστραφεί γύρω από το θέμα της δανειακής σύμβασης και της οικονομίας της Κύπρου αλλά σε θέμα που «σχετίζονται γενικότερα με την προοπτική του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που, όπως ξέρετε, είναι το σημαντικότερο, ισχυρότερο κόμμα σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top