ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ: Καταδικάζουν απερίφραστα την επίθεση κατά 5 δημοσιογράφων με γκαζάκια

«Να σταματήσει η αλυσίδα βίας»

ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ: Καταδικάζουν απερίφραστα την επίθεση κατά 5 δημοσιογράφων με γκαζάκια
Απερίφραστα καταδίκασαν την επίθεση κατά 5 δημοσιογράφων με γκαζάκια τα ξημερώματα από άγνωστους το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.

«Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει κατηγορηματικά και απερίφραστα την τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών με γκαζάκια σε σπίτια δημοσιογράφων. Η αλυσίδα της τυφλής βίας, της ανομίας και πολιτικής αποσταθεροποίησης με επιθέσεις κατά γραφείων πολιτικών κομμάτων, δημοσίων κτιρίων και πανεπιστημιακών χώρων, δημάρχων, πολιτικών και τώρα δημοσιογράφων, είναι οργανωμένο σχέδιο κατατρομοκράτησης και πρέπει να σταματήσει άμεσα» τόνισε η εκπρόσωπος Τόπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

«Η κοινωνική και πολιτική ειρήνη στην χώρα μας πρέπει να διαφυλαχθούν με κάθε τρόπο χωρίς εκπτώσεις και φτηνές δικαιολογίες. Όλες οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις έχουμε χρέος να προστατεύσουμε τη Δημοκρατική Ομαλότητα στη Πατρίδα μας» κατέληξε η κα Γεννηματά.

«Μετά τις καταλήψεις ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, κτιρίων και κομματικών γραφείων, ήρθαν τα γκαζάκια σε σπίτια δημοσιογράφων. Ο φαύλος κύκλος της βίας παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Η Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει τις επιθέσεις αυτές που στρέφονται κατά της κοινωνίας, της δημοκρατίας και προσβάλλουν την ελευθερία της άποψης» αναφέρει, εξάλλου, η ΔΗΜΑΡ.

«Όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας οφείλουν, χωρίς μισόλογα και συμψηφισμούς, να πάρουν ξεκάθαρη θέση απέναντι σε κάθε μορφή βίας» καταλήγει η ανακοίνωση.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top