Σκανδαλίδης: Ηθικολόγος εισαγγελέας ο Τσίπρας

«Παίζει πολιτικό παιχνίδι ο υποψήφιος πρωθυπουργός»

Σκανδαλίδης: Ηθικολόγος εισαγγελέας ο Τσίπρας
«Ηθικολόγο εισαγγελέα» αποκάλεσε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τη στάση του Αλέξη Τσίπρα στο θέμα με τη λίστα Λαγκάρντ.

��Ο κ. Τσίπρας είναι ηθικολόγος εισαγγελέας. Η πολιτική ευθύνη καταλογίζεται από τη λαϊκή ετυμηγορία» σημείωσε ο πρώην υπουργός και πρόσθεσε: «Ο υποψήφιος πρωθυπουργός καταλογίζει ανύπαρκτες ποινικές ευθύνες, και για να παίξει πολιτικό παιχνίδι συναγελάζεται με πολιτικές δυνάμεις που υποτίθεται ότι δεν έχουν καμία σχέση μαζί του».

Ο κ. Σκανδαλίδης εκτίμησε ότι το ΠΑΣΟΚ «πληρώνει τις αμαρτίες και πολλών άλλων, όχι μόνο τις δικές του», ενώ επανέλαβε την άποψή του πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποστασιοποιηθεί από την κυβέρνηση: «Δεν γίνεται τίποτε, σχεδόν καταθέτουν πάντα πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και προσαρμογή στις ευρωπαϊκές οδηγίε. Να κρατήσουμε απόσταση από αυτή την πολιτική, ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος λέει για απογαλακτισμό από τον κυβερνητισμό».

Τέλος, όσον αφορά την επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σκανδαλίδης υπογράμμισε ότι πάντα ήταν στο ΠΑΣΟΚ και πως τις θέσεις του θα τις παρουσιάσει στο Συνέδριο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top