Απειλούν και πάλι οι υπάλληλοι της Βουλής…

Σε κατάσταση επιφυλακής για το ενδεχόμενο μείωσης των μισθών τους

Απειλούν και πάλι οι υπάλληλοι της Βουλής…
Σε κατάσταση επιφυλακής ενόψει ενδεχόμενης νέας, μεγάλης περικοπής στις αποδοχές τους φέρονται να έχουν τεθεί οι υπάλληλοι της Βουλής.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, συζητήσεις στο Περιστύλιο συγκλίνουν στην εκτίμηση πως αν από την κυβέρνηση επιχειρηθεί μεγάλου εύρους παρέμβαση, τότε θα υπάρξουν νέες δυναμικές κινητοποιήσεις, με πιθανά πεδία εκδήλωσης τους είτε το φορολογικό νομοσχέδιο που συζητείται σήμερα και ψηφίζεται αύριο είτε την κατεπείγουσα διαδικασία νομοθετικής κύρωσης των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου.

«Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει έως το βράδυ της Δευτέρας», λένε χαρακτηριστικά, με πολλούς εκ των υπαλλήλων της Βουλής να προειδοποιούν στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους πως η φημολογούμενη παρέμβ��ση στο εισόδημα των υπαλλήλων της Βουλής πρέπει να είναι μόνο των διαστάσεων που είχε προσφάτως περιγράψει -μέσω ανακοίνωσης- ο γ.γ. της κυβέρνησης κ. Μπαλτάκος. Δηλαδή εξομοίωση με τους μισθούς των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών και ανώτατο όριο υπερωριών που δε θα υπερβαίνει τις 52 το μήνα. Και φυσικά διατήρηση πολλών άλλων προνομίων τύπου διπλό εφάπαξ κλπ. Διαφορετικά, όπως, λένε και οι ίδιοι, θα τους βρουν μπροστά τους.

«Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες» δε λέει ο λαός κύριοι πολιτικοί;
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top