«Αγριεύει» η κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ: «Γκέμπελς» αποκαλεί τον Σ. Κεδίκογλου

Και νέα απάντηση ΝΔ: μαζέψτε τους συντρόφους σας

«Αγριεύει» η κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ:  «Γκέμπελς» αποκαλεί τον Σ. Κεδίκογλου
Πρώτη ανάρτηση 20.02

«Αγριεύει» η κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ, με αφορμή την ανακοίνωση​ του γραφείου τύπου της Συγγρού
, στην οποία εξαπέλυε σφοδρή επίθεση στην Κουμουνδούρου, σχετικά με ανάρτηση του κομματικού site left.gr υπέρ της «αλληλεγγύης» στην κατάληψη της βίλας Αμαλία.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
«Μετά τον Σίμο Γκέμπελς Κεδίκογλου ήρθε η σειρά της ακροδεξιάς δράκας της ΝΔ του κ. Σαμαρά να κλιμακώσει το ρεσιτάλ εμφυλιοπολεμικής χυδαιολογίας και ασφαλίτικης προπαγάνδας ψεμάτων και διαρροών. Οι αγώνες για την υπεράσπιση της δημοκρατίας θα νικήσουν το φόβο και την τρομοκρατία του σάπιου μνημονιακού συστήματος διαφθοράς και αυταρχισμού που βλέπει ότι καταρρέει».


Νέα απάντηση ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε νέα απάντησή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει:

«Κατανοούμε την αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ να κατοχυρώσει το ρόλο του αποκλειστικού εγγυητή των άκρων. Εκτός από ύβρεις, θα περιμέναμε να μαζέψει τους παράνομους συντρόφους του από τη “Βίλα Αμαλία”, την ΑΣΟΕΕ και την οικία της Μαρίας Κάλλας.
Αν καίγονται τόσο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ας τους φιλοξενήσουν στα σπίτια τους, που έχουν τα ίδια είδη οικιακής χρήσης (στειλιάρια, μάσκες κλπ) και να κάνουν φιλολογικές συζητήσεις γύρω από τον “τσελεμεντέ του αναρχικού”».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top