Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: θα σας πάρει και θα σας σηκώσει για τη βίλα Αμαλίας!

«Πολιτιστικά κέντρα» χαρακτήρισε τις καταλήψεις! Τι απάντησαν Γεωργιάδης-Βορίδης

Μία ευθέως απειλητική δήλωση έκανε πριν από λίγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλος στη Βουλή, αντιδρώντας στις επιχειρήσεις της Αστυνομίας στη βίλα Αμαλία και ��ίλα Κάλλας και στην διακοπή των πολυετών καταλήψεων.
Ο κ. Διαμαντόπουλος χαρακτήρισε «χώρους ζωντανούς» και «πολιτιστικά κέντρα» (!) τις καταλήψεις , ενώ κατηγόρησε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης για τις επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας. «Σας ενοχλεί γιατί είναι δομές αλληλεγγύης και θα γίνουν τα εφαλτήρια που θα σας πάρει και θα σας σηκώσει…» ανέφερε...

Στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ Μ. Βορίδης. «Ας πούμε ότι ήταν όντως “πολιτιστικά κέντρα “. Έτσι γίνεται; Δεν θα αποφασίζει το ελληνικό δημόσιο για τη χρήση των συγκεκριμένων χώρων;».

Στον Διαμαντόπουλο απάντησε και ο βουλευτής της ΝΔ Αδ. Γεωργιάδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ μας είπε ότι κακώς ελευθέρωσε το κτήριο για να γίνει μουσείο για τη Μαρία Κάλλας… Αν κυβερνήσει, θα μας πάρει και θα μας σηκώσει με τις δομές αλληλεγγύης, δηλαδή με τις μολότωφ, τα ρόπαλα, τα μπουκάλια και όλα τα άλλα, για να ξέρετε».

​​​​

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top