Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ ξαναχτυπούν: ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΣΑΣ

"Δεν έχουμε πάρει φράγκο εδώ και 11 μήνες" γράφουν σε blog τους

​Μπορεί παραμονές Χριστουγέννων, η Ιπποκράτους να έκανε έρανο για τους απλήρωτους εργαζόμενους της ,με βάση τον οποίο ζητούσε 5000 ευρώ από κάθε βουλευτή ώστε οι υπάλληλοι του κόμματος να πάρουν μια μικρή ανάσα την περίοδο των εορτών, η γκρίνια ωστόσο από ��τι φαίνεται συνεχίζεται…. και το 2013, παρά τη «πλούσια» χρηματοδότηση που θα λάβει οσονούπω το ΠΑΣΟΚ !
Έτσι, κάποιοι από τους «πράσινους» υπαλλήλους που εργάζονται εδώ και ένα χρόνο περίπου για την ψυχή της μάνας τους, ξαναχτυπούν με νέα ανάρτηση τους στο ιστολόγιο που διατηρούν, με τίτλο
"Οι εθελοντές με τα εκατομμύρια ευρώ σε καταθέσεις και οι προβοκάτορες απλήρωτοι εργαζόμενοι επί 11 μήνες…", επισημαίνοντας ότι παραμένουν απλήρωτοι επί 11 μήνες και ότι κατεβλήθη τμηματικά το δώρο των Χριστουγέννων!!

Η απόγνωση και η ανάγκη κάποιων υπαλλήλων φαίνεται πως δεν έχει «απαλύνει» με τα εκατομμύρια ��ου αναμένεται να έλθουν στο ΠΑΣΟΚ , εξαιτίας της τακτικής ετήσιας χρηματοδότησης με ποσοστό 40% βάσει των εκλογών του 2009, ύψους 3.107.705 ευρώ!!!!

«Η κοροϊδία είναι απίστευτη.. . γι αυτό και εμείς συνεπείς στις ανακοινώσεις μας ανεβάζουμε ξανά σήμερα το blog των απλήρωτων εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ. Οι λόγοι που διατηρούμε την ανωνυμία μας είναι προφανείς, αλλά αν πραγματικά πιστεύετε ότι δεν είμαστε εργαζόμενοι σας, αλλά <<προβοκάτορες>> και μη υπαρκτά πρόσωπα δεν έχετε παρά να πάτε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να δείτε ποιοι τα γράφουμε και από πού. Προσέξτε όμως γιατί όταν θα ανακαλύψετε ότι ΚΑΙ εργαζόμενοι είμαστε ΚΑΙ απλήρωτοι, θα απαντήσουμε στις αστοιχείωτες κατηγορίες σας με ανάλογο τρόπο » γράφουν στο blog τους, καλώντας για ακόμα μία φορά τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να πουλήσουν τις βίλες και τα κότερα τους για να πληρώσουν τους εργαζόμενους και ζητούν να μάθουν εάν καταβάλλονται κανονικά οι εισφορές στο ΙΚΑ.

«Λυπούμαστε ειλικρινά για όλα όσα συμβαίνουν, αλλά κυρίως για την στάση ορισμένων «χορτάτων» προς τους απλήρωτους επί 11 μήνες εργαζόμενους. Καλούμε ΑΜΕΣΑ την ηγεσία του κόμματος να ξεκινήσει τις πληρωμές των δεδουλευμένων. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΜΑΣ… ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ!!!!» καταλήγει η ανάρτηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top