«Χέρι χέρι» με ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή το ΚΚΕ για την παραπομπή Βενιζέλου,Παπανδρέου και Παπαδήμου

Διαβάστε την ανακοίνωση του κόμματος

​«ΝΑΙ» στην παραπομπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, του Ευ. Βενιζέλου, του Γιώργου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου λέει η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, δίνοντας έτσι ψήφο εμπιστοσύνης στην πρόταση του Πάνου Καμμένου και της Χρυσής Αυγής .

«Με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία, υπάρχουν ενδείξεις για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για την αναζήτηση ποινικών ευθυνών για τους δύο υπουργούς: Γεώργιο Παπακωνσταντίνου (νόθευση εγγράφου, υπεξαγωγή εγγράφου, απιστία, παράβαση καθήκοντος, πλαστογραφία) και Ευάγγελο Βενιζέλο (υπεξαγωγή εγγράφου, απιστία και παράβαση καθήκοντος) για τα οποία η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα τοποθετηθεί αναλυτικά στην Βουλή» αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ, βάζοντας έτσι στο κάδρο τους δύο πρώην πρωθυπουργούς Γ.Παπανδρέου και Λ.Παπαδήμου.

«Η έρευνα της υπόθεσης δεν πρέπει να περιορισθεί μόνον στους πιο πάνω αναφερόμενους αλλά θα πρέπει να αναζητήσει ευθύνες και κάθε άλλου εμπλεκομένου, και ιδιαίτερα του Γεωργίου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου πως ως πρωθυπουργοί είχαν την πρώτη τουλάχιστον πολιτική ευθύνη» γράφει η ανακοίνωση και προσθέτει «Η ανάγκη αναζήτησης των πολιτικών και ποινικών ευθυνών κάθε εμπλεκομένου δεν μπορεί και δεν πρέπει να εμποδίσει τον λαό να δει ότι η υπόθεση της λίστας ''Λαγκάρντ'' δεν είναι παρά μόνον η κορυφή του παγόβουνου».

Βίντεο mega

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top