Σαμαράς: Πρωταρχικός στόχος η ανάκαμψη και οι θέσεις εργασίας

Δεν αφήναν τον πρωθυπουργό να μπει στο υπουργείο Οικονομικών!

Σαμαράς: Πρωταρχικός στόχος η ανάκαμψη και οι θέσεις εργασίας
Πρώτη ανάρτηση: 9/1/2012 - 13.01
Την είσοδο του πρωθυπουργού στο υπουργείο Οικονομικών εμπόδιζε ομάδα 400-500 διαδηλωτών.
Οι συγκεντρωμένοι κρατώντας πανό με το οποίο αανφέρονταν στη βίλα Αμαλία και τις συλλήψεις που έχουν γίνει, είχαν αποκλείσει την είσοδο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μεταβεί στην οδό Νίκης ο πρωθυπουργός προκειμένου να δώσει το παρών σε παρουσίαση του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη για το πρόγραμμα του 2013 για τα έργα, τις διαρθρωτικές αλλαγές και τη ρευστότητα.

Όπως έγινε γνωστό, επενέβησαν τα ΜΑΤ απώθησαν τους διαδηλωτές προς την Καπνικαρέα.

Σαμαράς: Θα με βλέπετε συχνά στο Ανάπτυξης

Πριν ξεκινήσει η παρουσίαση, που ξεκίνησε με καθυστέρηση μισής ώρας, ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι η κυβέρνηση δίνει πρωταρχικό ρόλο στην ανάπτυξη και ξεκαθάρισαμε πως θα τον βλέπουμε συχνά στο υπουργείο Ανάπτυξης.

«Η παρουσία μου εδώ υποδηλώνει την πρωταρχική σημασία που η κυβέρνηση δίνει στην ανάκαμψη της οικονομίας. Με σκληρές θυσίες το 2012 εξασφαλίσαμε την παραμονή μας την ευρωζώνη και ανακτήσαμε την αξιοπιστία μας. Και οι εταίροι μας αλλά και οι πάντες το αναγνωρίζουν αυτό. Όπως αναγνωρίζουν και την ανάγκη να καταπολεμήσουμε την ανεργία και την ύφεση» τόνισε ο κ. Σαμαράς.
Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών, παρουσία του προέδρου της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη αλλά και του βουλευτή Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top