Πάγκαλος: «Αναιδέστατη και ηλίθια» η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για ευθύνες Βενιζέλου

«Δείχνει πόσο μεγάλη εγκληματική οργάνωση είναι»

Πάγκαλος: «Αναιδέστατη και ηλίθια» η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για ευθύνες Βενιζέλου
«Ό��οιος αναζητεί ποινική ευθύνη πέραν του κ. Παπακωνσταντίνου και των χειρισμών που ενδεχομένως έχει ή δεν έχει κάνει, είναι κακοήθης» ξεκαθάρισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον Βήμα FM.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξαπέλυσε νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόταση προανακριτικής για τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών και του Ευάγγελου Βενιζέλου, μιλώντας για «αναιδέστατη και ηλίθια αιτίαση».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης δείχνει «πόσο μεγάλη εγκληματική οργάνωση είναι».

Σχολιάζοντας, εξάλλου, τη χθεσινή συνέντευξη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στη ΝΕΤ, ο κ. Πάγκαλος υπογράμμισε ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε τους δικαστές» αλλά πρόσθεσε ότι δεν κατανοεί τον χειρισμό του θέματος από τον πρώην υπουργό Οικονομικών: «Έπρεπε να την κατοχυρώσει κάνοντας τρία-τέσσερα αντίγραφα CD για να μην αλλοιώνονται και να τα βάλει σε σημεία που θα ήξερε ότι μπορεί να τα ψάξει και μετά να κινητοποιήσει όλες τις διαδικασίες, δηλ. τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής και τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου ώστε οι εξουσίες συντεταγμένα να αντιμετωπίσουν όπως μπορούσαν αυτό το ζήτημα».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top