Γιώργος Παπακωνσταντίνου: Το sms αγάπης της Κριστίν Λαγκάρντ!

«Καρδιοπάθειες από τις πολλές συμπάθειες» για τον πρώην ΥΠΟΙΚ

Μπορεί τώρα να έχει βρεθεί στο επίκεντρο ελληνικών αλλά και ξένων ΜΜΕ για τους χειρισμούς του στη λίστα Λαγκάρντ και τις ενδείξεις για ποινικές ευθύνες όσον αφορά την αλλοίωσή της, αλλά δεν πάει πολύς καιρός που ο Γι��ργος Παπακωνσταντίνου ήταν… persona grata.

Όπως αναφέρει η Guardian, μερικές εβδομάδες μετά την αντικατάσταση του στο υπουργείο Οικονομικών από τον Ευάγγελο Βενιζέλο (και ενώ η δημοσιονομική κρίση στην Ελλάδα βρισκόταν στην κορύφωσή της) ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έγινε δέκτης ενός μηνύματος αγάπης από την τότε ομόλογό του Γαλλίδα ΥΠΟΙΚ Κριστίν Λαγκάρντ.

«Μας λείπεις» έγραφε η Γαλλίδα υπουργός Οικονομικών που ένιωθε ότι είχε χάσει έναν φίλο!

Ωστόσο, τώρα τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, όπως επισημαίνει και η αγγλική εφημερίδα: «Από αγαπημένος των δυτικών μεταρρυθμιστών, ο άνδρας που συνδέθηκε όσο κανείς άλλος με τις πολιτικές εκμοντερνισμού που έχει τόση ανάγκη η Ελλάδα, αντιμετωπίζει κατηγορίες που δεν έχουν να κάνουν μονάχα με την αποτυχία του να πατάξει τη διαφθορά, αλλά και με την εμπλοκή του στην υπόθεση της “λίστας Λαγκάρντ» και της αφαίρεσης απ' αυτήν των ονομάτων τριών συγγενών του.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top