Νέο «στρατηγείο» για τη Χρυσή Αυγή: Απόρθητο φρούριο τα καινούργια γραφεία!

Βρίσκονται απέναντι από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (Τυχαίο; Δε νομίζω)

Νέο στρατηγείο απέκτησε η Χρυσή Αυγή.

Τα νέα γραφεία του κόμματος θυμίζουν απόρθητο φρούριο και βρίσκονται στην ο��ό Μεσογείων και Μιχαλακοπούλου, απέναντι από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τη Σχολή της Αστυνομίας.

Ειδικότερα, ο 5ος όροφος του κτιρίου, όπου βρίσκεται το γραφείο του γενικού γραμματέα Νίκου Μιχαλο��ιάκου, αποτελεί κυριολεκτικά απαγορευμένη ζώνη, υπό την προϋπόθεση πρόσβαση να έχουν μόνο πρόσωπα της «απολύτου εμπιστοσύνης».

Όπως τονίζει ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, το συγκεκριμένο κτίριο επιλέχθηκε λόγω... γεωγραφίας: «Θεωρούμε την περιοχή το πλέον κεντρικό σημείο της Αθήνας και γι’ αυτό επιλέξαμε το συγκεκριμένο κτίριο». Παράλληλα, διευκρινίζει ότι τα μισθώματα καλύπτονται από μέρος της κρατικής επιχορήγησης και τις αποζημιώσεις των 21 βουλευτών, αλλά και από εισφορές μελών.

Τα μέχρι πρότινος γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην οδό Δηλιγιάννη, θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά και θα απευθύνονται κυρίως στους ψηφοφόρους τ��υ κόμματος που θέλουν να έρθουν σε επαφή με στελέχη του ακροδεξιού σχηματισμού.

Σχολαστικά μέτρα ασφαλείας

Τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυστηρά και σχολαστικά καθ’ όλο το 24ωρο.

Όλοι όσοι εισέρχονται στο εσωτερικό του κτιρίου καταγράφονται από τους άνδρες ασφαλείας, που είναι και μέλη του κόμματος, για να εφοδιαστούν στη συνέχεια με μια κάρτα επισκέπτη, με την οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένους ορόφους.

Για όποιον θελήσει να προσεγγίσει το γραφείο του κ. Μιχαλολιάκου, θα πρέπει προηγουμένως να έχει δοθεί έγκριση από τον ίδιο, αφού εκεί μπορούν να κυκλοφορούν μόνο εκείνοι στους οποίος έχει τυφλή εμπιστοσύνη. Οι ε��δείξεις στις σκάλες που οδηγούν στον πέμπτο όροφο θυμίζουν απαγορευμένη ζώνη.

«Τηρούμε απόλυτα τους κανόνες ασφαλείας, αφού η Χρυσή Αυγή αποτελεί στόχο όχι μόνο του πολιτικού συστήματος, αλλά και των τρομοκρατών, γι’ αυτό τα πάντα ελέγχονται εξονυχιστικά», λέει ο κ. Κασιδιάρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top