Το στικάκι μίλησε: Είχε γίνει η αλλοίωση όταν το πήρε ο Βενιζέλος

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον Παπακωνσταντίνου

«Το usb stick μίλησε» λένε με νόημα από χθες δικαστικοί κύκλοι.

Όπως σας αναφέραμε στο star.gr, οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, γνωρίζουν ακριβώς την ημερομηνία δημιουργίας του USB stick που τους παραδόθηκε, μέσω του πρωθυπουργικού γραφείου, από τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο.

Αυτό που ερευνάται, όμως, είναι αν το επίμαχο stick είναι η πρώτη αντιγραφή από το cd της λίστας Λαγκάρντ ή αν πρόκε��ται για αντιγραφή της αντιγραφής.

Ωστόσο, από το ίδιο το USB τεχνικά προκύπτει η ημερομηνία «γέννησης» του ηλεκτρονικού φορέα δεδομένων που έχουν στα χέρια τους οι οικονομικοί εισαγγελείς.

Τι αποκαλύπτει αυτό; Σύμφωνα με Τα Νέα, αυτό που έχει προκύψει είναι ότι η αλλοίωση έγινε προτού το stick φθάσει στα χέρια του Ευάγγελου Βενιζέλου, βγάζοντας έτσι από το κάδρο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Την ίδια ώρα, στενεύει ο κλοιός γύρω από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου καθώς η εισαγγελική έρευνα εστιάζεται πλέον προς την πλευρά του πρώην υπουργού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top