Διέγραψε Βουδούρη και Μουτσινά από την ΚΟ της ΔΗΜΑΡ ο Κουβέλης

Παπαδόπουλος: Ο κ. Βουδούρης εξυπηρετεί τα σχέδια άλλου κόμματος

Τίτλοι τέλους σε ένα διαζύγιο που φαινόταν κάτι παραπάνω από βέβαιο, μπήκαν πριν από λίγη ώρα με την γνωστοποίηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη στον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη ότι οι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς τίθενται εκτός ΚΟ της ΔΗΜΑΡ.

«Η ΔΗΜΑΡ, κόμμα δημοκρατικό, με σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη, εξάντλησε όλα τα περιθώρια για την παραμονή τους στην Κ.Ο., παρά την έκδηλη περιφρόνηση που επεδείκνυαν για τις συλλογικές μας αποφάσεις. Αυτό που καταγράφεται όμως πλέον με καθαρό τρόπο, είναι ότι οι δύο Βουλευτές δεν εκφράζουν απλώς διαφορετικές απόψεις αλλά στηρίζουν διαφορετικό πολιτικό σχέδιο από αυτό της Δημοκρατικής Αριστεράς» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Κουβέλης στην επιστολή με την οποία διαγράφει τους δύο βουλευτές.

Παπαδόπουλος για Βουδούρη: Είναι όψιμος Αριστερός και εξυπηρετεί τα σχέδια άλλου κόμματος

Για «όψιμο Αριστερό» που εξυπηρετεί τα σχέδια άλλου κόμματος έκανε νωρίτερα λόγο ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος, περνώντας στην αντεπίθεση μετά από τοποθέτηση του κ. Βουδούρη με την οποία ζητούσε συνέδριο για να τεθεί θέμα παραμονής της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση.

«Έχει κοντή μνήμη ο κ. Βουδούρης. Όπως ψήφισε το πρώτο μνημόνιο και τώρα παριστάνει τον αντιμνημονιακό, έτσι τώρα δεν θυμάται ότ�� στις 19 Ιουνίου η απόφαση για συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση εθνικής ευθύνης ελήφθη με συντριπτική πλειοψηφία που έφθασε το 85%. Το ίδιο συνέβη και σε ανάλογη ψηφοφορία το Σεπτέμβριο, για επαναβεβαίωση της στάσης μας. Θα πρέπει να δείχνουμε μεγαλύτερο σεβασμό στις σχέσεις των συλλογικών οργάνων, ακόμη κι αν είναι όψιμη η σχέση μας με την Αριστερά» τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στον Σκάι.

«Είναι προφανές ότι ο κ. Βουδούρης υπηρετεί άλλο πολιτικό σχέδιο, σχέδιο άλλου πολιτικού κόμματος» κατέληξε ο ίδιος, αφήνοντας σοβαρότατες αιχμές για τον ανεξάρτητο -πλέον- βουλευτή.
​​​