Ξαναβγαίνει στο σφυρί η βίλα της Δ. Λιάνη- Παπανδρέου

Έβγαλε σε δημοπρασία και προσωπικά αντικείμενα του Αντρέα!

Ξαναβγαίνει στο σφυρί η βίλα  της Δ. Λιάνη- Παπανδρέου
Ξαναβγαίνει στο σφυρί το σπίτι της Δήμητρας Λιάνη- Παπανδρέου, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Η χήρα του πρώην πρωθυπουργού μάλιστα φέρεται να έβγαλε πρόσφατα σε δημοπρασία προσωπικά αντικείμενα του πρώην πρωθυπουργού!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, η σύνταξη που λαμβάνει από το Δημόσιο, ως χήρα του πρώην πρωθυπουργού, δεν επαρκεί για να καλύψει τις τρέχουσες υποχρεώσεις της και κυρίως από τις υπέρογκες οφειλές που προέρχονται από τη συντήρηση των τριών μεζονετών στην Εκάλη, οι οποίες λόγω της οικονομικής κρίσης παραμένουν απούλητες και ξενοίκιαστες. Τις μεζονέτες είχε λάβει ως αντ��παροχή, από την εταιρεία που έχτισε συγκρότημα κατοικιών επί της οδού Αγράμπελης, όπου βρισκόταν η «περίφημη ροζ βίλα», στην οποία διέμενε με τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο πλειστηριασμός για το σπίτι της Δήμητρας Λιάνη- Παπανδρέου, σύμφωνα με την Real News θα γίνει στα μέσα του μήνα, εξαιτίας της κατασχετήριας έκθεσης για χρέη ύψους 440.000 ευρώ σε τράπεζα, εφορία και στην Χριστιανική Ένωση Νεανίδων (ΧΕΝ Ελλάδος).

Η τελευταία οφειλή αφορά ενοίκια τα οποία δεν μπόρεσε να καταβάλλει την περίοδο που κατοικούσε σε ένα από τα ακίνητα της ΧΕΝ, ενώ είχαν προηγηθεί άλλες δύο διαδικασίες στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, με τον πρώτο πλειστηριασμό να είχε προγραμματισθεί για τις 16/11/2011 και τον δεύτερο στις 11/1/2012. Και τις δύο φορές η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου κατάφερε να έλθει σε συμβιβασμό και οι πλειστηριασμοί ανεστάλησαν. Όμως δεν μπόρεσε, όπως φαίνεται, να τηρήσει τις υποχρεώσεις της, με αποτέλεσμα να έρχεται για τρίτη φορά αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο κατάσχεσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top