Έρχονται νέες χειροπέδες; Σφίγγει ο κλοιός για 3 πρώην υπουργούς

Πρώην πρωτοκλασάτοι υπουργοί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης

Έρχονται νέες χειροπέδες; Σφίγγει ο κλοιός για 3 πρώην υπουργούς
Νέες χειροπέδες σε πολιτικά πρόσωπα προδικάζουν πολλοί μετά και τις εξαγγελίες του Αντώνη Σαμαρά για τέλος της ατιμωρησίας στην πολιτική και την επιχειρηματική ζωή της χώρας.

Το Μαξίμου ξεκινά γενικό ξεκαθάρισμα και ήδη έχει δοθεί εντολή να τεθεί σε εφαρμογή επιχείρηση... χειροπέδες για πολιτικούς και επιχειρηματίες

Συνεργάτες του πρωθυπουργού έλεγαν ότι τρεις κυρίως παράγοντες ωθούν σε μια κατάσταση «γενικού ξεκαθαρίσματος», η οποία φαίνεται ότι θα εξελιχθεί σε βάθος και χρονικά αλλά και σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα:

- οι οδηγίες που έχουν δοθεί και το πολιτικό πλαίσιο έχει διαμορφωθεί από πλευράς Μεγάρου Μαξίμου

- η «ενεργοποίηση» εδώ και καιρό της Δικαιοσύνης, η οποία έχει «ανεβάσει ταχύτητα»

- και το αίτημα της κοινωνίας για τιμωρία όσων έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα ιδιαιτέρως αυτά που σχετίζονται με δημόσιο χρήμα.

Οι πρώτοι που θα βρεθούν στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης είναι τρεις πρώην υπουργοί, οι οποίοι δεν έχουν εκλεγεί βουλευτές, ένας «πράσινος» και δύο «γαλάζιοι».

Ο ένας είναι παλιό πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που έχει θητεύσει (μεταξύ άλλων) σε υπουργείο διαβόητο για τις προμήθειες του και το όνομά του έχει απασχολήσει στο παρελθόν τον ελληνικό και ξένο Τύπο για συμβόλαια που είχαν
υπογραφεί επί υπουργίας του.

Ο δεύτερος, ένας από τους δυο πρώην υπουργούς της ΝΔ, όχι κορυφαίο στέλεχος, έχει περάσει από το ίδιο υπουργείο και ερευνάται για συγκεκριμένη προμήθεια.

Ο τρίτος, για πολύ καιρό προβεβλημένος υπουργός επί κυβέρνησης ΝΔ ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα γνωστού σκανδάλου και πρωταγωνιστής σε αλλεπάλληλες ιστορίες αρνητικής δημοσιότητας.

Στις υποθέσεις των δυο πρώτων, οι έρευνες θα συμπεριλάβουν και τις πρώην συζύγους τους.


​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top