Στους οικονομικούς εισαγγελείς 3 ξαδέλφια του Παπακωνσταντίνου

Στην Ελλάδα από χθες ο πρώην υπουργός

Στους οικονομικούς εισαγγελείς 3 ξαδέλφια του Παπακωνσταντίνου
Ιδιαίτερα… διαφωτιστικές ήταν -σύμφωνα με πληροφορίες- οι χθεσινές καταθέσεις δύο πρώην συνεργατών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στους οικονομικούς εισαγγελείς για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Οι δύο μάρτυρες κάθισαν πολλές ώρες στα γραφεία των Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη και δέχθηκαν δεκάδες ερωτήσεις από τους οικονομικούς εισαγγελείς καθότι εργάζονταν στο γραφείο του κ. Παπακωνσταντίνου και εκτιμάται ότι γνωρίζουν καταστάσεις και πρόσωπα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες της Καθημερινής, οι δύο πρώην συνεργάτες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου δέχθηκαν ερωτήσεις σχετικά με τις συνθήκες οργάνωσης του προσωπικού γραφείου του πρώην υπουργού και κυρίως για το αν είχαν γνώση ποίος αντέγραψε το USB από το πρωτότυπο της λίστας Λαγκάρντ αλλά και για τις συνθήκες απώλειας του πρωτοτύπου.

Σήμερα, εξάλλου, αναμένεται να εμφανιστούν στους οικονομικούς εισαγγελείς τρία ξαδέλφια του πρώην υπουργού που έχουν κληθεί ως ύποπτοι. Πρόκειται για την Ελένη Παπακωνσταντίνου, Συμεών Συκιαρίδη και Ανδρέα Ροσσώνη. Θεωρείται πολύ πιθανό να πάρουν προθεσμία.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πάντως επέστρεψε από την Ολλανδία και από χθες βρίσκεται στην Ελλάδα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top