Ο Πάγκαλος στέλνει…. ευχές στους Παπανδρέου, Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου με δηλώσεις-βόμβα!

«Σοβαρές πολιτικές ευθύνες έχουν όλοι όσοι διαχειρίστηκαν τη λίστα Λαγκάρντ»

Ο Πάγκαλος στέλνει…. ευχές στους Παπανδρέου, Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου με δηλώσεις-βόμβα!

​Πολιτικές ευθύνες σε όλους όσοι διαχειρίστηκαν το θέμα της περιβόητης λίστας Λαγκάρντ αποδίδει ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβ��ρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.

Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι στο επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ να τεθεί το ζήτημα της διαχείρισης από τους πρώην υπουργούς Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά και από τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

«Όσοι ενεπλάκησαν και καθυστέρησαν τις διαδικασίες έχουν σοβαρές πολιτικές ευθύνες και πρέπει να τις αποδώσει ο πολιτικός τους χώρος και το εκλογικό σώμα», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον κ. Παπακωνσταντίνου, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι έχει διαγράψει ονόματα συγγενών του από τον κατάλογο και εκτίμησε ότι το θέμα θα παραπεμφθεί σε δίκη.

Όσο για το πολιτικό μέλλον του κ.Πάγκαλου, όπως υποστήριξε ο ίδιος δεν σκοπεύει να φύγει από το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο υπογράμμισε πως το Κίνημα έχει κάνει την τροχιά του και πως πρέπει να αλλάξει μορφή.

«Δεν αμφισβητώ κανένα πρόσωπο... Πρέπει να πούμε κάτι καινούριο. Αν το κάνουμε θα έχουμε μέλλον», πρόσθεσε ο κ. Πάγκαλος.
Βίντεο "ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ"
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top