Συγγενείς του Παπακωνσταντίνου καλούν για κατάθεση οι οικονομικοί εισαγγελείς

Ως ύποπτους για την τέλεση αδικημάτων…

Συγγενείς του Παπακωνσταντίνου  καλούν για κατάθεση οι  οικονομικοί εισαγγελείς
Πρώτη ανάρτηση 19.27

Για κατάθεση καλούν οι οικονομικοί εισαγγελείς τρεις συγγενείς του Γ. Παπακωνσταντίνου, δικαιούχους λογαριασμών στην HSBC.
Οι συγκεκριμένοι καλούνται να καταθέσουν ως ύποπτοι για την τέλεση αδικημάτων.

Οι δύο Εισαγγελείς θα κα��έσουν στο γραφείο τους τις εξαδέλφες του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου και τους συζύγους τους προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τα ποσά που αναγράφονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Αναμένεται επίσης να καλέσουν εκ νέου για διευκρινίσεις τους δύο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ (Καπελέρη-Διώτη), οι οποίοι έχουν καταθέσει δια υπομνημάτων ως ύποπτοι. Πιθανόν είναι επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, να κληθούν να καταθέσουν και στενοί συνεργάτες του γραφείου του κ. Παπακωνσταντίνου, σχετικά με τις ευθύνες μη πολιτικών προσώπων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται παράλληλα η ολοκλήρωση του φορολογικού ελέγχου που διενεργείται από στελέχη του ΣΔΟΕ υπό την εποπτεία του κ. Πεπόνη και του κ. Μουζακίτη, σχετικά με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του κ. Παπακωνσταντίνου επίσης, όπως και για όλους τους καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να είναι πολλά τα πρόσωπα που διατηρούν μεγάλες καταθέσεις στην τράπεζα της Ελβετίας, χωρίς να δικαιολογείται κάτι τέτοιο από τα εισοδήματά τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top